- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aram
tag
Sziasztok!
Ismerősnek nézek XLR mikrofont, mivel van egy ilyen hangkártyája. Max. 30.000 HUF-ig nézelődök. Főleg voice-ra lenne használva, esetleg akusztikus gitárt is rögzítene vele.
Egyelőre ez a szimpatikus.
Ez vehető, vagy van jobb megoldás?Előre is köszi a segítséget.
Üdv:
A -
Aram
tag
-
Aram
tag
Huhh, ezek azért 3x annyiba kerülnek, mint amiket linkeltem...
Ha azt mondod, ez a kompromisszum, akkor meggondolom. Csak miért vegyek HyperX mikrofont, amikor már RAM-ból sem azt a márkát preferálom?
Körülnéztem a 60-70E-s kategóriában és nekem ez is nagyon szimpatikus:
Shure PG27USB
A márkát nagyon szeretem. Csajomnak vettem anno zárt fülest tőlük és Apám emlegette, hogy komoly hangszedőket gyárt lemezjátszókhoz.
De a Rode mennyivel jobb, vagy rosszabb ennél? És 35E körül nincs okoks kompromisszum?Az alzás találati oldalon a Trust csak jött a találatokkal együtt, vagy az is jó mikrofon? Hátborzongató mennyire hasonlít a HyperX-re, azonban a HyperX tud stereot is.
Illetve, a Rode az lényegesen profibb cucc, merthogy az már nagy membrános?
Na, viszünk egy kis életet a topicba!
Üdv!
-
Aram
tag
Sziasztok!
USB-s mikrofont keresek voice-ra (kommunikációra és narráció rögzítésére).
Elvileg rendeltem egy Superlux E205UMKII mikrofont, amely persze nincs raktáron... Egy Stagg SUM40-et ajánlottak helyette, de azt még annyira sem ismerem mint a Superlux-ot, nem merem megrendelni, ráadásul papíron nem tűnik annyira jónak.Kinéztem továbbá egy rezgéselnylős fejű állványt is, mely a Trust Emita névre hallgat. Nagyon tetszik az integrált USB kábel és a rezgéselnyelő "fej" is.
Kérlek osszátok meg tapasztalataitokat, esetleg ajánljatok másik terméket! A minőségért cserében hajlandó vagyok kompromisszumot kötni az árat illetően.
Mindenképpen magyar webshopból szeretném intézni a rendelést, hogy a 14 napos próbagaranciával adott esetben tudjak élni.Előre is köszönöm segítségetek!
Üdvözlettel:
A
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest