- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
Shure-t azért nem ajánlottam, mert szűk a pattern amiben szedi a hangot - ez éneknél és hangszernél jó, általános beszédnél én úgy vettem észre, hogy kevésbé.
A kategóriában a Rode az egyértelmű nyertes, azért linkeltem, mert azzal tuti elégedett lennél, nincs kompromisszum. (mivel írtad, h inkább árban mész felfele, mint minőségben lefele)
A hyperX csilli-villi, de ugye kicsit más a kialakítása mint a rode-nak, azért javasoltam - a trust is jó választás már itt, kicsit olcsóbban.
30k körül az Auna 900-as széria kb. egy tuti jó választás, a 920 kifejezetten jó.
Az M-audio 45-ért szintén fullos, de azzal sokat kell játszani - a sok beállítási lehetőség miatt, nincs épp raktáron, de pont a lehetőségek miatt nagyon profi hangzást lehet elérni vele... Ugye ő már egy kvázi USB interface-ként működik. -
nuke7
veterán
nem biztos, hogy rosszabbul járnál vele, az állvány jól néz ki, mondjuk lehet, hogy kicsit drága...
Ha mindenképp egy tuti jó usb-s kondenzer mikit szeretnél, akkor a rode NT USB-vel nem fogsz mellévagy esetleg a hyperx Quadcast
Ezeket megtaláltam Alza.hu-n és szerintem tuti nem fogsz mellé egyikkel sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboozzal, 1 Év Garancia!
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetle, Töltővel, 1 É Garanciával!
- Eladó gépház
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest