- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni egy nagyon fura jelenség megoldásához.
Adott egy Rode NT USB+ mikrofon és egy Corsair HS80 Wireless headset.
Egyik napról a másikra mindkét eszköznél azt vettem észre felvételek alkalmával, hogy brutális háttérzajt vesz fel, a szokásos beállításai mellett. Semmit nem állítottam el, semmi nem történt ami említést érdemelne extraként.
Már újratelepítettem a windows-t is, mert arra gyanakodtam, hogy 2 update szerűség történt, hátha azok csesztek el valamit. Volt vmi utolsó bizz-bazz update-e a windowsnak is, meg a fülesem ICUE szoftvere is frissült.
Vadonatúj, zsír új windows, semmi vacakolás vele...csillog-villog és ugyan úgy ezt csinálja mindkét eszköz.
Most ez szerintetek mi a fene lehet???
Minden beállítás win telepítés előtt is ugyan úgy volt utána tisztán nyersen teszteltem OBS-ben is minden, dee ha simán ráhallgatok vezérlőpult-sound-felvételnél és ott meghallgatom ott is hallani...ezzel ki akartam zárni, hogy OBS vagy bármi másban ment félre valami, deee OBS-nek sem volt frissítése semmi.
Én nem értem ezt a jelenséget mi történt. Járt már így valaki???
Olyan mintha magától a windows egy +20-30%os mic boostot tolna automatikusan ahogy betölt a windows.
OBS-ben pl rendesen van zajgát beállítva ami évekig tökéletesen működött, most meg hozzáérek a mic mountjához, hogy magam elé húzzam és zajgát mellett elég rendesen méri a hangot a mic. Mikor éppen hozzáérek az állványhoz. Előtte évekig semmi!!!
Nincs már több ötletem, ezért fordulnék hozzátok, köszönöm előre is!
u.i: teszteltem több obs-ben is, néztem pl az elgato streamer kártya programjában, ott is csinálja. Szóval a windowsban van vmi!! De mi?? és eddig miért nem csinálta évekig??
Holnapra tudtam kölcsönkérni egy laptopot, kipróbálom ott is majd, de ott tuti jó lesz. Akkor itt mi történt????
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Escape from Tarkov
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 core i5-8350 win 11 kompatibilis laptop, áfás számla
- Dell Latitude 7480 core 5-6300 8 Gb ddr4, 256 Gb ssd, 14" FHD áfás számla
- Dell Latitude 5470 I5-6440HQ (szuper 4 magos) 14" laptop, áfás számlával
- Dell Latitude 3420,14",FHD,i5-1145G7,16GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Dell OptiPlex 390,8 GB,i5-2500, 256 SSD,500 HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest