- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headsettel nem próbáltam, csak jackes mikrofonnal, illetve normál audio jellel (fixszel és változtathatóval is) keverőpult kimenetéről. Kerítek valahonnan egy jackes headsetet, és megnézem azzal is, köszi a tippet! Lehet, hogy akkor egy ilyen osztó fog kelleni nekem a mikrofon/audio input csatlakoztatásához.
-
Nem szorosan kapcsolódik a topichoz, de hátha vki tudja, hogy milyen USB-C - 3.5 jack adaptert javasolt használni laptop és mikrofon (vagy bármilyen audio stream, ami kijön a 3.5-ös jack végén) összekötésére. Konkrétan egy 2017-es MBP-ről van szó, ami USB-C-n fogad csak audio streamet, és ehhez vettem egy ilyen Moshi Integra adaptert, azonban úgy néz ki, hogy ez csak fejeshez jó, audio inputra sehogy sem működik. Van esetleg ajánlott adapter típus USB-C portra 3.5-ös jack csatis mikrofon csatlakoztatására?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest