Hirdetés
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headsettel nem próbáltam, csak jackes mikrofonnal, illetve normál audio jellel (fixszel és változtathatóval is) keverőpult kimenetéről. Kerítek valahonnan egy jackes headsetet, és megnézem azzal is, köszi a tippet! Lehet, hogy akkor egy ilyen osztó fog kelleni nekem a mikrofon/audio input csatlakoztatásához.
-
Nem szorosan kapcsolódik a topichoz, de hátha vki tudja, hogy milyen USB-C - 3.5 jack adaptert javasolt használni laptop és mikrofon (vagy bármilyen audio stream, ami kijön a 3.5-ös jack végén) összekötésére. Konkrétan egy 2017-es MBP-ről van szó, ami USB-C-n fogad csak audio streamet, és ehhez vettem egy ilyen Moshi Integra adaptert, azonban úgy néz ki, hogy ez csak fejeshez jó, audio inputra sehogy sem működik. Van esetleg ajánlott adapter típus USB-C portra 3.5-ös jack csatis mikrofon csatlakoztatására?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Epson nyomtatók
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Riasztó topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC/Ryzen 9 3900x /RX6900XT/32GB RAM
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Playstation Portable PSP gépek 24 990Ft-tól! Fat/Slim IPS Kijelző, CFW, Új akksik!
- Asztali PC , R7 3800X , RTX 3070 Ti , 16GB RAM , 1TB SSD
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest