- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
FistXL
senior tag
Az a helyzet, hogy igencsak úgy írtam ki a kérdést, hogy magam szinte egyátalán nem néztem utána annak, hogy mi kell nekem.
Először is: asztali állványon van a mikrofon, szóval shockmountba tehető mic kell, ezáltal Superlux és Fifine kilőve.
Másfelől az ablak szinte egész nap nyitva van, így sajnos sok por is beszáll a szobába, szóval olyan mikrofonra van szükség amire gányolás nélkül is húzható szivacs (Razer, HyperX elég tömzsinek tűnt, eBayen nézegettem, de nem találtam olyan nagy szivacsot, másrészt szivaccsal elveszne a HyperX némító gombja, a hátulsó USB-C miatt shockmountba rakni is kérdéses)Kizárásos alapon maradt az SPC Gear, ráadásul kapóra jött egy FB Marketplace hirdetés, egy szinte csak kibontott példányt szereztem be 10k-ért.
Nem volt túl magasan a mérce, egy Maono AU-901 mikrofont akartam cserélni az iszonyú alapzaja miatt. Mikor megjött az SPC, én nem hittem a fülemnek: Egy Tannoy 502 hangfalpáron 50% hangerő mellett konkrétan 0 alapzaja van még +5db erősítés mellett is, a Maono mikrofonnal ilyenkor már elviselhetetlen sziszegés hallatszódott. DC-n még komolyabb fejhallgatót használók mellett sem kell bekapcsolnom semmilyen zajszűrést a 128-as szerveren. Jóval basszusosabb hangot is vesz fel, a magashangokat sem a Maono-hoz hasonló fülsértő módon.
Az a helyzet, hogy én elégedett vagyok vele, de azóta rábukkantam a Lewitz C100, C120-ra a hasonló kialakítás miatt, bár néztem róluk teszteket, de közvetlen összehasonlítást nem találtam. Ott van még az Auna 900b is, noha a hallottak alapján nagyobb az alapzaja.
Az a gond hogyha megveszek valamit majd találok hasonló cuccokat, folyamatosan azon kattog az agyam hogy dönthettem volna jobban is.
Form factoron és azért összeghatáron belül maradva meg tudna valaki erősíteni/cáfolni ebben? (A Lewitz C120-on van pár kapcsoló, de azokat amúgy is egyszer beállítom a legjobbra és kész.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest