Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
steveetm
őstag
Ami miatt nem szeretem, pl bekötötték az adsl-t, szerettem volna pár napnál tovább használni a gépet egyhuzamban, természetesen ez nem sikerült(Windows ME-t használtam, nekem az a kedvencem a windowsok közül). mondom annyira nem gond, sokan mondják, hogy úgyis szar, windows xp. Driver persze nem sok volt pl vidkártyához se, szal nem is igazán tudom mien játék futott(ellenben most linux alatt tudnám sorolni), és pont emiatt a gui vmi tetü lassú volt, és ő se igazán bírta a állandó letöltést, és vmiért a sebesség se volt az igazi(párhuzamosan volt egy ideig me és xp, többször néztem, xp alatt lasabban ment...) plussz jött még ez az officeos probléma is.
Szóval ekkor váltottam linuxra, és hogy tuti legyen a dolog windows letöröl, linux fel, rákényszerítve magam erre, és sztem megérte.
Most egyetlen dologgal szívok kicsit, ugyanis új libc vel nem megy kylix, és kicsit gondban vagyok, mer delphiben kéne pár prog, de ez sem fordul elő normális usernél, aki nem a fél perces snapshotokat pakolja fel:))
Üdv.: steveetm
Aktív témák
- Gmail
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Tőzsde és gazdaság
- Le Mans Ultimate
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest