Hirdetés

Aktív témák

• steveetm

őstag

válasz rog #67 üzenetére

Ami miatt nem szeretem, pl bekötötték az adsl-t, szerettem volna pár napnál tovább használni a gépet egyhuzamban, természetesen ez nem sikerült(Windows ME-t használtam, nekem az a kedvencem a windowsok közül). mondom annyira nem gond, sokan mondják, hogy úgyis szar, windows xp. Driver persze nem sok volt pl vidkártyához se, szal nem is igazán tudom mien játék futott(ellenben most linux alatt tudnám sorolni), és pont emiatt a gui vmi tetü lassú volt, és ő se igazán bírta a állandó letöltést, és vmiért a sebesség se volt az igazi(párhuzamosan volt egy ideig me és xp, többször néztem, xp alatt lasabban ment...) plussz jött még ez az officeos probléma is.
    Szóval ekkor váltottam linuxra, és hogy tuti legyen a dolog windows letöröl, linux fel, rákényszerítve magam erre, és sztem megérte.
    Most egyetlen dologgal szívok kicsit, ugyanis új libc vel nem megy kylix, és kicsit gondban vagyok, mer delphiben kéne pár prog, de ez sem fordul elő normális usernél, aki nem a fél perces snapshotokat pakolja fel:))
    Üdv.: steveetm

Aktív témák