- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Reggie0 #55135 üzenetére
De olyat láttam, aki ésszel felfogja, hogy nem rakétában ül.
Innentől pedig korlátozni azt, hogy teljesítmény/LE, teljesen életszerűtlen. Élhetetlen lenne. (ráadásul szerintem ha ilyen lenne, az olyan, mintha a felelősségek is elvennék a kis teljesítményű autósoktól, vagyis méginkább felelőtlenek lennének - de ez mind csak konteó, annak meg van topikja) Akár lehetne önvezető autókat is bevezetni, és azok kizárólag a kresz szerint vezetnének. Persze vannak értelmes korlátozások, de az ész/viselkedés arányra ezt még nem hozták meg.
A korlátozás senkinek nem lenne jó, több lenne a baleset ez miatt. Már említettem, hogy még nagyobb lenne a feszültség a sofőrök között.
Azt kell felfogni ésszel, hogy az előzés az egyik legveszélyesebb művelet.
"az ész a fontos.... az ész a fontos... az ész a fontos, nem a haj"És igen, valóban van indokolatlan "lassúhajtás". De ilyen esetekben jellemzően ritkán toppan ott egy rendőr.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- OTP Bank topic
- Hobby elektronika
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged