- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- gerner1
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Aki belement az a hibás. Szerintem a mozgó autóhoz képest se tartott elég követési távolságot, meg aztán ott van az előrelátó vezetés, és itt most arra gondolok, hogy nem csak az előttem haladó járművet nézem, hanem azon is "túlnézek" és ha látom, hogy előtte már fékeznek akkor én is fékezek (vagy fékkészenlétben vagyok) Kamerán ez nem látszik jól, de a valóságban egy személyautón úgymond túl lehet nézni, ha meg kamion vagy más dobozos jármű megy előttem akkor nagyobb követési távolságot tartok.
-
negroo
aktív tag
Gyakorlatban mindig az a hibás aki bele megy.
Szerintem meg ha vészfékezet volna akkor is belement volna.
Itt a lerobbant jármű volt 3 szöge, de lehetett az is, hogy épp akkor robbant le. A srác szürke látta csak gyorsan beosont így a mögötte lévő beszopta.
Így a szabály szegésért a álló kocsi, de a balesetért a bele mennő lesz a hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest