Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz Integra #4816 üzenetére
Hali
Természetesen szíved joga hogy mit csinálsz , én csak leírtam a véleményem .
Amit a 4808-ra válaszoltam : én nem így érzem , és nem tartom magam sem szélsőségesnek sem demagógnak , viszont a címkézést tartom az egyik legegyszerűbb válasznak . Ha roszzul tudom javíts ki , szabályok szerint élünk . Az teljesen természetes szabály , hogy " vécézni " a vécére megyünk , nem a nappali közepére . Enni az asztalról eszünk , nem a vécékagylóból . Ezeket azért mindenki betartja , pedig nincsenek leírva , és ha fordítva tennéd akkor sincs semmi , jogodban áll megtenni , nincs büntetés nem veszélyeztetsz másokat .Tudom , elég erős sarkítás , csak az a baj vele , hogy igaz . Természetesen bárki megtenné a fenti dolgokat , azzal nem lehetne "vagánykodni " , akár még ismeretlenek előtt is , nem lehetne "nyuszizni " " bénázni" a többit , aki még erre sem képes .Azt is tudom , hogy ez a morál nem fog máról holnapra megváltozni , viszont szerintem azért legalább el kellene rajta gondolkodni , mivel itt is szinte mindenki azt mondja , hogy ez így nem jó , az meg nem nagy fáradtság , ha legalább megpróbálom betartani a szabályokat , még akkor is , ha nem tetszenek .
Az élet kegyetlen .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest