- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Jó úton mind1 milyen bringával megy, direkt szórakozni minden esetben bunkóság arról nem is beszélve, hogy be kellene látnia, hogy ő egy 10 kilos bringán ül minden védelem nélkül én meg 1 tonna vas vagyok mögötte... hihetetlen de az emberek nem féltik a tyúkszaros életüket kicsit sem...
De jó neked
Én nagyvonalakban valami ilyesmit néztem ki magamnak: [link]
Gyalogos: áll a járda szélén egy komplett család 2 kisgyerekkel, 30-al gurulok óvatosan néznek de nem indulnak meg még a járdán vannak, odaérek erre lelép az anyuka akit visszarántanak... ha lelépnek elém megtudtam volna állni is de az ilyet nem szeretem amikor bele a közepébe elven lelépnek vakon a zebrára... főleg, hogy tudhatnák a zebra semmit sem jelent és neki tudtommal nem szabad lelépnie ha autó közeledik (ált suliba valami ilyesmit magyaráztak bár azóta már eltelt pár év....).
Ugyanakkor 10ből 9szer elengedem azt is aki a járdán áll még... az a 5-10mp amit vesztek vele még ha rohanok sem jelent semmit bár azon meg szoktak lepődni amikor kaparósan elindulok
Új hozzászólás Aktív témák
- Csütörtökön jön a Redmi Pad 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Videós, mozgóképes topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hálózati / IP kamera
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP 17-bs075ng kisfogyasztású 17"-os olcsó laptop kezdéshez!!!AkciÓÓ
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Apple MacBook Pro (2010 MID, Geforce , SSD)
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest