- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
rog
addikt
egyet értünk kivéve egy dolgot azt hogy káros, vagy hogy függő leszel.
függő az az ember, aki minden elnyomott cigi, minden letett fele pohár, és minden félkerú rablón elvesztett meccs után azt válaszolja, hogy ''á igaz hogy 4 éve napi 1 doboz/ 15 feles/2000 forint, de bármikor abba tudom hagyni, csak most éppen nem akarom.''
nem függő az aki meg tudja mutatni, hogy mikor volt ez a bármikor napra pontosan.
én pl kv függő vagyok. napi 4-5 kávét is bedobok, és tudom hogy nincs rá szükségem. nem akoffein függő vagyok, hanem azt szeretem amikor lenyelem a forró kávét .
ugyanúgy ahogy nem THC függő a függő füves, hanem azt szereti ahogy helyére kerül végre minden a világban, ha csak rövid időre is.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest