Hirdetés

Aktív témák

• klepto

addikt

válasz p a s s e r #9 üzenetére

Ha nem hiszed, akkor néz szét jobban!
    Te döntöd el, hogy mivel mérgezed magad, ez eddig ok! De én akkor sem fogok gazdagítani senkit! Menjen el normális melóhelyre dolgozni, és ne a drogból akarjon palotát venni Budán. Egyébként aki meg arra költi a fizuját, az megérdemli... Ez olyan, mint az örömlány kérdés. Én majd 1 hete dolgozok azért a pénzért, amit egy kurva, egy óra alatt bekaszál. És még ők sírnak, meg szakszervezet, meg stb. Hát a jó ... anyucikájuknak hisztizzenek! Aki még soha nem dolgozott meg a pénzért, az megbecsülni sem fogja azt. Álltalában az ilyenek járnak örömlányokhoz, az ilyenek füveznek, stb. Egyébként minnél magasabb iskolai végzettsége van valakinek, annál kevésbé merül fel benne a drog, és a prostik utáni vágy. Sajnos ez az élet sok területén is igaz. Egy értelmiségi sokkal kevesebbet iszik, mint egy 8 elemit végzett segédmunkás, és még sorolhatnám tovább, de minek :F Aki a drog mellett harcol, az vagy abból él, vagy hülye. Az egész bandát lesittelném, mind a terjesztőket, mind a fogyasztókat! Én az Mszp-re szavaztam, de a Fidesz-nek is voltak jó törvényik, többek között a drog törvény szigorítása is...

Aktív témák