- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
gerlaip
addikt
Bővebben: link
baró. -
EEdem_Dtx
csendes tag
14 óra alatt 21 hozzászólás, kezdek komolytalanná válni.
Ha így haladok gyorsan behozom az előző nickem HSZ-számát.
-
Gregorius
őstag
A véleményemre úgyis szarsz, úgyhogy lehet, hogy le sem kellene írnom, meg egyébként is inkább a poltopicba tartozik, de ha nem vagy multimilliomos, akkor a tapasztalat szerint nem sok mindent tehetsz a jelenlegi jogi berendezkedés ellen. Golyó- altató- és méregálló kutyával vagy anélkül.
[Szerkesztve] -
dabadab
titán
Konkretan nem erre gondoltam, hanem a ''nehezdrogok'' (Lady D.I. rulez
) kornyeken kialakult problemakra, foleg az USA-ban meg a termohelyeken (Kolumbia, Afganisztan, stb), ahol paran hihetetlen penzeket szednek ebbol ossze, es ennek a vedelmeben eleg sok mindenre hajlandok [*], meg persze ott a masik oldal, az eroszakos rendori fellepes, ami egyreszt onmagaban is baj (annak ellenere, hogy meg lehet erteni az okait), meg hat csak az nem teved, aki nem dolgozik, es az eleg kellemetlen tud lenni, ha a SWAT rossz cimre szall ki, es egy nyugdijas hazaspart lo szitava (megtortent eset), stb, stb, stb.
<conspiracy theory>
[*]: pl a penzet politikai befolyasra valtva megtesz mindent a legalizacio ellen
</conspiracy theory> -
morzsa
aktív tag
Azé' ne szíjál, hogy ÁLMODHASS éjszaka! Hogy az agyad feldolgozhassa az életed eseményeit amikor alszol!
-
Gambit
őstag
válasz
EEdem_Dtx #1178 üzenetére
Én tudom, hogy viccnek szánta, soha nem állítottam, hogy komolyan mondta. Ez egyszerű pszichológia. Ha valaki olyan kérdést kap, amire nem tudja a választ, megpróbálja elütni egy poénnal, hátha nem jönnek rá. De lépjünk túl ezen a kérdésen, mindenki tudja, hogy mi az igazság.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
Gregorius #1173 üzenetére
''Megkeresnek és utána lesz egy kis szabad gondolkodni való időd egy kellemes hűvös helységben.''
Jöhetnek. Csak előbb intézzék el a bejáratnál a kutyát, meg az ügyvédet. Aztán meg bizonyítsák rám. És a fellebbezés után is. Ne nézz már komplett idiótának légyszíves.
[Szerkesztve] -
dabadab
titán
válasz
Gregorius #1168 üzenetére
Konkretan az Extasy nem, csak eppen csillapitja a faradtsagerzest, es igy hajlamos az ember tulzottan megeroltetni magat (mondjuk estetel masnap delig porogni egy goapartyn), ami adott esetben okozhat ilyesmit.
(Nemileg mellekvagany, de erdekes megnezni, hogy amikor bejott az X, akkor paran megmurdaltak ilyesmiben, de miota minden kozepiskolas tudja, hogy ''ha ekizel, akkor igyal sokat, vazze'', azota ez egyaltalan nem jellemzo, annak ellenere sem, hogy azota joval tobben hasznaljak - aprocska adalek a tiltas vs artalomcsokkentes temahoz) -
EEdem_Dtx
csendes tag
Apophis-Gambit-THC: Apophis csak viccnek szánta azt a HSZ-t, valójában viszont nem tudta pontosan mit takar a THC. Ami persze nem feltétlen baj.
Így igaza van Apophis-nek és Gambit-nak is.Egy kis odafigyeléssel erre bárki rájöhetett volna. Így volt, vagy nem így volt?
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
Apophis #1172 üzenetére
Mert ha tudtad volna, akkor a poén mellé odaírtad volna, hogy a fű hatóanyaga. Ennyit azért elég sokan tudnak, nem gondoltam volna, hogy a keresőt használtad. De nem vitatkozom gyerekekkel, legyen igazad, biztos tudtad, nem érdekel. Nem vagy abban a pozícióban, hogy velem érdemben vitatkozz.
-
tildy
nagyúr
válasz
Gregorius #1168 üzenetére
Nem kell belőle sokat nyomni
Nameg azért borul a hőháztartás(és ha jól tudom ez inkább a speedre jellemző) mert sokat táncol az ember és elfelejtkezik róla, hogy innia kéne vizet.
Nade mindjárt jön divot, hogy én ennyit tudok, biztos már fikuszlevelet is fükom kívülről...
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Nem tom' mennyit tudsz róla a képletén kívül, de hogy egy poén alapján te kijelented, hogy azt se tudom mi az, elég durva.... Az aláírás-cuccost még mindíg nem érted, majd Faster elmagyarázza. Nem a humorérzékkel van itt baj, a te analogikus képességeiddel. >Ez mind csak félig komolyan értendő!<
-
tildy
nagyúr
válasz
EEdem_Dtx #1158 üzenetére
Dehogynem lenne egyenlő.Csak felfogás kérdése.
Egyébként szeintem is életképtelen hosszútávon az anarchia, ugyanisvannak akik még egyenlőbbek akarnak lenni az egyenlőnél.
Nameg az ember egy igen önző lény, és igencsak találó a mondás is:hogy a szomszéd kertje mindig zöldebb.. -
dabadab
titán
válasz
EEdem_Dtx #1158 üzenetére
''Már hogy lenne valaki is aki csinál valamit? Hát akkor már nem lenne egyenlő azzal, aki nem csinál semmit.''
Lehet akkor is egyenlo, hozzaallas kerdese (es akkor ujra megemlitenem regi vesszoparipamat, a permanens hatasu Extasyt, aminek a segitsegevel tenyleg meg lehetne teremteni a vilagbeket, mert mindenki elapadhatatlan egyutterzessel es szeretettel viseltetne a masik irant) -
Gregorius
őstag
Füvezni nem szabad, inni viszont igen
Csak egy kis emlékeztető. A múlt században volt kísérlet az alkohol betiltására. Lett belőle virágzó bűnözés és kellemesen erőszakos társadalmi felfordulás, mert annyira bevett (évezredes) szokásról van szó. A droggal viszont megtehetik ezt, mert kevésbé elfogadott. A demokrácia az, amikor a többség elnyomja a kisebbséget, ez van. -
Gambit
őstag
válasz
Apophis #1155 üzenetére
Jól van öcsi, akkor többet tudsz. Igaz, hogy fogalmad sincs, hogy én mennyit tudok róla, de ezt így kijelented. Gratulálok. A humorod is biztos jobb, csak éppen az aláírásomat nem érted. Semmi gond. Azért én ezzel a sz@r humorérzékkel jókat röhögök rajtad, és nekem már ez is elég. Na mentem aludni...
-
EEdem_Dtx
csendes tag
-
Apophis
őstag
Gambitnak egyszer igaza volt! ÉN tévedtem, lássa mindenki.
-
Apophis
őstag
Na, erre ráb..tam, igazad van... LOL szar vagyok...jó linket adtál, csak már a sok hülyeséged lefárasztott... (
) <-- smiley, mosolygós
De többet tudok a THC-ről mint te, ebben is biztos vagyok. Sőt, a humorom is jobb lehet, mert te egy 2X-esen poénnak szánt valamit sem értesz... -
Gambit
őstag
válasz
Apophis #1148 üzenetére
Na, most elmagyarázom a te primitív szinteden.
Ez itt az #1118-as hsz szerkesztett része:
''Szerk: Már sehogy, rögtön tudtam, hogy fogalmad sincs róla, mikor beírtad, hogy ''The Holly Cocaine???''.''
Látod, oda van írva az elejére, hogy Szerk!
Eddig megvan?
Na mármost ha elolvasod, akkor abból ki kéne derüljön, hogy mikortól tudom, hogy hülye vagy a témához. Ezt így fel bírod fogni? Sajnos mélyebbre már nem tudok süllyedni, ez is nehéz. -
EEdem_Dtx
csendes tag
''Anarcia-mely minden külső hatalom és erőszak nélkül, tisztán az emberek szabad, testvéri együttélésén alapul''
Ezt szerinted hogy a büdös életben lehetne megvalósítani? Eszembejutott: Mindenki szív, majd vigyorgó arcal ül a fehér fal előtt és röhög. Na itt aztán nem lenne erőszak. -
Apophis
őstag
LOL.
Nem tudok írásban hangsúlyozni, ért: '' Csak nem a holy cocaine???''
Éééérted? Vicc! Poén! Smiley!
A manuális HSZ jelölésnél meg rosszat adtál meg, nézd meg nyugodtan, aztán LOL-ozz...
Imádom, mikor valaki rossz linket ad meg, aztán felháborodik...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
Apophis #1134 üzenetére
Még szerencse, hogy csak 5 percig lehet szerkeszteni: Bővebben: link
-
EEdem_Dtx
csendes tag
Példa: (volt)Szobatársam napi 3-6 alkalom 1 évig: tárgyai úgy ahogy meglettek, habár talán jobb is lehetett volna.
Ellenpéldavolt)Szobatársam napi 3-6 alkalom fél évig: tanév ugrott, idén is valszínű csak a diákért jött vissza, órán még nem láttam -->iskola ugrott -->élete ...... .
Na most legyen okos valaki.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Apophis #1115 üzenetére
Mert nincs kimutatva hoyg milyen használatnál mennyire épül le.
Annyi a bizonyos , hogy a sok füvezés tompítja az emlékezőkészséget, de ez még nem is lenne akkor baj.
A baj az hogy ezek az emberek rájönnek, hogy a társadalom sokszor egy nagy kalap S..r, és elegük lesz a hajtásból.
Márpediga mai modern társadalom ugyanúgy rabszolgákat tart, csak kicsit más a neve, hogy ne érezd olyan szarul magad.Jaja. Saját családomban látom, hogy a munka mennyire robot, és hogy sajnos nem tehetnek mást az emberek. Mert valamiből meg kell élni.
Ha sokat füvezel, akkor viszont nem biztos hogy hajlandó leszel megfelelni a társadalom elvárásainak, azaz bontod a rendet, zavarod az erkölcsöt satöbbi.
Ezt pedig, mint látjuk tűzzel vassal írtani kell, mert bomlasztja a társadalmat, esetleg anarchiát okoz.
aki nem tudná mi az anarchia:''Anarchizmus - uralomnélküliség - alatt azon társadalmi rendet kell értenünk, mely minden külső hatalom és erőszak nélkül, tisztán az emberek szabad, testvéri együttélésén alapul. Az erőszakon épülő uralmi rendszer helyett, mely a tulajdon, a jog és állam kényszerintézményeiben nyer kifejezést, az anarchikus társadalom formái az emberek természetében rejlő szolidaritás és az ebből folyó szabadság, egyenlőség és önkéntes összeműködés által jönnek létre.''''
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
Apophis #1120 üzenetére
Látod, ebben is le vagy maradva.
Szerk: Már sehogy, rögtön tudtam, hogy fogalmad sincs róla, mikor beírtad, hogy ''The Holly Cocaine???''.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
Apophis #1112 üzenetére
Én csak ezt az egyet. És ez meggyőzött, hogy a házi pálesznél is ártatlanabb, pláne ha vízipipába rakjuk, ahogy szoktuk. -
Gambit
őstag
válasz
Apophis #1109 üzenetére
Hogy jönnek ide a drogkutatók? A fű hatásai kurv@ régóta ismertek, ehhez nem kell kutatásokban részt vennem.
Persze, hogy náci.
Szerk: De miért lenne a te véleményed mérvadóbb a miénknél, amikor semmi tapasztalatod sincsen, mégcsak elméletben sem? Arról már nem is beszélve, hogy neked magáznod kéne minket.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Apophis #1094 üzenetére
Nem rendszeres, nem füvezés, nem memórialeépülés nem gondolkodásleépülés.(sőt inkább az ellenkezője, túlpörgetés)
Igenis ha én azt látom hogy valaki szarrá szívja magát, és emiatt bekerül akárhova, amiatt én leállni nem fogok. Hanem úgy használni, ahogy nekem jó(mint mondtam nekem nem a mennyiség sokkal inkább a minőség a lényeg.Főleg ha élményekről van szó, amelyek akár negatívak is lehetnek)
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
-
Apophis
őstag
válasz
EEdem_Dtx #1101 üzenetére
Lehet az lesz. De még megvárom Sir Gambit Nobel csattanós válaszát...
Gyufának meg igaza van, kivéve a hajrá kannás bor dologban.
Bashe meg levonatok magamtól vagy 200 HSZ-t, mert ilyen hülyeségekre fecséreltem, hogy drog-drog-drog, hú de jóóóó...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
gyufa
tag
Börtönbe az összes drogossal!
Aktív témák
Hirdetés
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest