Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tkazmer
addikt
Nekiálltam feltenni a windows server 2008-at a vpc segítségével, viszont problémáim akadtak vele, mármint a vpc-vel: ha az egeret a vpc-s ablakban használom, akkor onnan nem igazán tudom átvinni a normál xp-re, csak úgy, hogy ctrl-alt-del-el megnyitom a feladatkezelőt. Ekkor ugye visszalép rendesen az xp-be. Meg lehet azt valahogy oldani, hogy ez ne így legyen? Vagy majd ha fel lesz telepítve a longhorn, akkor már rendesen fog menni? Ja, és elég lassú is volt az egér, ez azért lehet, mert kevés memóriát adtam neki(csak úgy elhúztam a csúszkát 621mb-ig)
Mégegy kérdés, kicsit más: lehet ezzel a vpc-vel akár olyat is csinálni, hogy hálózaton összekötöm a rendes, fizikai gépemet a vpc-s ''géppel''? Vagy akár hogy a fizikailag létező gépem ettől a vpc-s szervertől kérjen mondjuk ip címet, esetleg az kezelje a hálózati tartományt, stb,?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Rendelésre: Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD - 27% ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest