Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeRenton
tag
Viszont az egyetlen aminél a rajzolás során 21 ms késleltetés és dőlésszög érzékelés is van. Mindeközben elfut rajta egy InDesign. Ja igen és még gyártják és árulják
Ez is szempont. Én örülnék a legjobban, ha ajánlanál valamit ami megfelel ezeknek a kritériumoknak és a színtér lefedettség miatt sem kell szégyenkezni, mint az Acer 2 in 1 gépeknél. -
MikeRenton
tag
válasz
MikeRenton
üzenetére
Mondjuk még azóta is függőben lévő a vásárlás státusza és a pénzt sem vonta le.
-
MikeRenton
tag
Rendeltem egy Surface Pro 6 bundle-t és egy tollat a UK Microsoft Store-ból. Delivery address esetében elfogadta a magyarországi lakhelyem, azonban a Billing Addressnél nem. Ott egy kamu angol címet adtam meg a neten generáltatva. Ebből lehet gond a későbbiekben? Ti vásároltatok már a Storeban? Egyszerűen dühítő, hogy itthon a viszonteladóknál drágábban adják a régebbi szériákat... Szóval sok egyéb lehetőséget nem láttam.
-
MikeRenton
tag
Üdv!
Ha vásárolnék egy Surface-t és beüt valamiféle meghibásodás, akkor mi történik velem? Garanciális időn belül és garanciális időn kívül is érdekel a dolog. Van itthon egyáltalán Microsoft szervíz? Ha, nincs hová küldök ki a gépet? Mennyi idő a népszerűbb hibák esetében? Stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4785
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Új Nubia Pad Pro - 16/512GB I Snapdragon 8 Gen 3 I 144Hz I Makulátlan I Foxpost az árban!
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez is szempont. Én örülnék a legjobban, ha ajánlanál valamit ami megfelel ezeknek a kritériumoknak és a színtér lefedettség miatt sem kell szégyenkezni, mint az Acer 2 in 1 gépeknél.
Elképesztő.