Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeRenton
tag
Viszont az egyetlen aminél a rajzolás során 21 ms késleltetés és dőlésszög érzékelés is van. Mindeközben elfut rajta egy InDesign. Ja igen és még gyártják és árulják
Ez is szempont. Én örülnék a legjobban, ha ajánlanál valamit ami megfelel ezeknek a kritériumoknak és a színtér lefedettség miatt sem kell szégyenkezni, mint az Acer 2 in 1 gépeknél. -
MikeRenton
tag
válasz
MikeRenton
üzenetére
Mondjuk még azóta is függőben lévő a vásárlás státusza és a pénzt sem vonta le.
-
MikeRenton
tag
Rendeltem egy Surface Pro 6 bundle-t és egy tollat a UK Microsoft Store-ból. Delivery address esetében elfogadta a magyarországi lakhelyem, azonban a Billing Addressnél nem. Ott egy kamu angol címet adtam meg a neten generáltatva. Ebből lehet gond a későbbiekben? Ti vásároltatok már a Storeban? Egyszerűen dühítő, hogy itthon a viszonteladóknál drágábban adják a régebbi szériákat... Szóval sok egyéb lehetőséget nem láttam.
-
MikeRenton
tag
Üdv!
Ha vásárolnék egy Surface-t és beüt valamiféle meghibásodás, akkor mi történik velem? Garanciális időn belül és garanciális időn kívül is érdekel a dolog. Van itthon egyáltalán Microsoft szervíz? Ha, nincs hová küldök ki a gépet? Mennyi idő a népszerűbb hibák esetében? Stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Tesla topik
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen videókártyát?
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ez is szempont. Én örülnék a legjobban, ha ajánlanál valamit ami megfelel ezeknek a kritériumoknak és a színtér lefedettség miatt sem kell szégyenkezni, mint az Acer 2 in 1 gépeknél.
Elképesztő.