Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashpm
csendes tag
És az adblock plugint melyik IE-re tudtad feltenni? + win 8.1et használtál? mert nekem semmit se engedett sima win rt-n és a help is azt írta, hogy nem mennek a pluginek.
+ Arról a másik listáról olvasgattam én is + ki is próbáltam, de nálam nem akartak eltünni youtuberól a reklámok sehogy se...
-
slashpm
csendes tag
Jó, hogy szóba hoztátok a böngészőt. Én kimondottam utálom az IE-t. Viszont mikor RT-n próbáltam, meglepetésre jobban ment, mint a gyorsabb, asztali gépemen.. Viszont akkor sincs benne AdBlock, amit nehezen tudok nélkülözni. Nem szeretném, hogy minden oldal, meg youtube videó tele legyen reklámmal és azért lassú az egész, meg fogy az akksi.. szóval ez mennyiben változott az új IEben? semmi plugint nem enged feltenni ez a verzió se?
-
slashpm
csendes tag
A sima winben is volt olyan billentyűzet opció, ahol a teljes keyboard látszódik és nem kell a számokhoz bíbelődni.. csak alapértelmezésben ki van valami opció kapcsolva a preferencesnél. Már nem tudom megnézni, mert nincs már meg a Surfacem, csak emlékszem, hogy ez volt az első, amit átállítottam rajta és a többi kiosztást sose használtam

-
slashpm
csendes tag
Na, nekem is volt szerencsém kipróbálni a sima RT-t, igazából a Surface 2-t várom. Nagyon kellemes csalódás volt, eredetileg androidos tableteket néztem, de nagyon megtetszett, hogy van rajta normál usb +a képernyője is elég szép stb. Jelenleg Belgiumban tanulok és itt is volt a sima RT-re akció az egyetem boltjában és így asszem 193 euróért adták vagy ilyesmi (elkapkodták az összeset), viszont a 2-ről semmi hír. Tud valaki arról valamit, hogy esetleg Németországban igénybe vehető-e valahogy a diákkedvezmény?
ja és szerintem az a touch cover elég kényelmetlen... főleg mikor megláttam, hogy valami 70-80 euró. Igazából én megvagyok nélküle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Autóhifi
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic V2 - origami
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest