Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
opeter87
senior tag
válasz
Beetlejuice
üzenetére
Köszönöm
, megnéztem ez is jónak tűnik, mivel heti max 1-2 alkalom, így ha tudja kicsit nehezebben is mint a most használt (Lenovo T400+total commander kombó), akkor nekem az már megéri, mert nem kéne a laptopot cipelnem. (ha napi szinten csak ezt csinálnám, nyilván nem gondolkodnék RT-s tabletben) -
opeter87
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy windows rt-hez létezik olyan program amivel lehet FTP szerverre fájlokat felölteni (total commanderhez hasonló megoldás - jelenleg ugyanis így oldom meg).
Igazából az RT minden funkciót tud, ami nekem kell (office, net, filmek, pici játék, külső hdd) nem lenne olyan nagy probléma ha nem tudná az FTP-t (hetente 1-2 alkalommal kéne csak), de ha tudja akkor kb. kiváltaná a laptopomaz egy windows RT-s tablet (pl. Surface vagy Lumia 2520). Tényleg a 2520 vajon mikor jön hozzánk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- ASUS notebook topic
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, megnéztem ez is jónak tűnik, mivel heti max 1-2 alkalom, így ha tudja kicsit nehezebben is mint a most használt (Lenovo T400+total commander kombó), akkor nekem az már megéri, mert nem kéne a laptopot cipelnem. (ha napi szinten csak ezt csinálnám, nyilván nem gondolkodnék RT-s tabletben)