Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
Gusztáv
üzenetére
Pont ezt a lényeg: kifizetek 1800 $-t, es ennyiért nem fer bele az a rohadt gps receiver. Amugy tenyleg elcsesztem az 1799-1900$ tartományt, mert valójában 2699$ a legdrágább pro 4, es meg mindig nuku gps.
A pc-re utalásodat nem értem. Az ms pc-nek hivja a surface-t (x86 ugyebár), de ez akkor is tablet, csak erős a marketing BS. Asztali pc-be valo gps modult ne keverjük már a minden tablet/mobil soc-ba berakott gps áramkörrel. Most az a baj h. a kinai android túl olcsó, ezért fér bele gps IC? Azokba is amelyekben nincssim modul/gsm-lte rádió? Tényleg nem értem hol itt a msft húzásának a legitimálása. Az aple indította el ezt a lehúzás bizniszt amit átvett samsung/ms/ mindenki, jobsnak ezért külön bugyor jár odalent.
Új hozzászólás Aktív témák
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- VR topik
- Háztartási gépek
- Tidal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest