Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sh4d0w: Van-e még?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beetlejuice
tag
Sziasztok!
Vettem en is egy USA Surface 3-at. A kijelzon, bekapcsolt allapotban lathatalan, kor alaku nyom volt lathato, nagyon halvanyan (ha megfeleloen a feny forditotta az ember, akkor lehetett eszrevenni). Nagyon nem voltam kiborulva tole, de azert bereggeltem a support oldalra, hogy szerintem a gyartasnal a tapadokorong, amivel berakjak a kijelzot, nyomot hagyott rajta. Kuldtek a UPS-t, elvittek 1 nap alatt Nemetorszagba, es masnap kuldtek egy vadi uj keszuleket (mindezt usa garival). Eleg korrekt...
Tudom, hogy masok is irtak mar, hogy sikerult usa gepet reszeit gariztatni, de full tablet csererol meg nem volt szo, szoval gondoltam erdekes lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Tablet iPad Air 11 2024 128GB WiFi M2
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest