Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Most újfent "rossz". időközben zöldelt minden állítás nélkül, aztán pár napja sárgul megint ugyanazzal a hibajelenséggel.
-
xrvman
őstag
-
xrvman
őstag
válasz
Tybor66
üzenetére
"További információra kattintás után ez a weboldal jön be.
Aszerint nekem van
Biztonsági processzor
Biztonságos rendszerindítás
Ez látható a #1347-es hszemben.
Ám nekem nincs a listában:
Magelkülönítés
Memóriaintegritás
Lehet, emiatt írja az aljára: "A szabványos hardverbiztonság nem támogatott"Ok, AMD. (AMD Ryzen 7 3700X 8-Core.)
Régebben volt AMD-s gépem, aztán hosszú időn keresztül csak Inteles volt.
Ám úgy látszik, picit jobb az Intel ezen téren.
Csak amiatt vettem most AMD-t, mert a fogyasztási plafont az AMD procija jobban korlátozza, míg az Intel el tud szállni fogyasztásilag, ha játszanak a géppel. -
xrvman
őstag
válasz
Tybor66
üzenetére
Nos, azt hiszem én is megvárom míg kijön a gyári javítást. Ugyanis nálam is sárgállik a Defender.
De nálam ezzel:
"Eszközbiztonság.
A helyi biztonsági szervezet védelme ki van kapcsolva. Az eszköz veszélynek lehet kitéve."
Ha Beállítások megnyitásra kattintok
"A lap nem érhető el.
Az elérni kívánt lapon nincsenek támogatott szolgáltatások, ezért nem érhető el."
A kérdésem az lenne még, hogy nálatok is az utolsó szövegezés szerint van az a rész legalul, hogy
"A szabványos hardverbiztonság nem támogatott" ?
Lehetséges hogy a BIOS-t frissítenem kell?
Version 3002 20.31 MB 2023/03/14
"1. Update AGESA version to ComboV2PI 1208
2. Mitigate the AMD potential security vulnerabilities for AMD Athlon™ processors and Ryzen™ processors.
Ám nem gondolom, hogy emiatt sárgállana.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest