Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Szellem.
üzenetére
Eredetileg azt kerestem volna pont :-) Csak mivel nem találtam kezdtem el, a többivel finomkodni. Lényegében annak köszönhetem, hogy a gpedit. Msn-ben benéztem, na meg az Edge még biztonságosabbá tételének pl ( Windows Defender Application Guard).
Anyumnál W10 Home verzió van, ott kénytelen leszek registry mókolással megoldani. Ahhoz a videóhoz az kell, hogy TeamViewer segítségével itthonról csináljam meg, mert az egy olyan régi gép, ami nem alkalmas korszerű videórögzítésre (AMD Radeon HD 3850 256 MB VRAM VGA kártya van benne, 3 GB RAM, AMD Athlon 64 X2 4200+ s939 CPU, ASUS A8N-SLI alaplap) de van benne egy Kingston SSD Now 64 GB. Os rendszer tárhely, és évek óta jól megy benne, mert a TRIM működik a Microsoft féle driverrel annak ellenére, hogy az alaplap nem ismeri az AHCI-t).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Le Mans Ultimate
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest