Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Nagyon érdekes eredményekre jutottam,mióta a digi megemelte a netes csomagomat 1gb esre,azóta rászoktam nézni a sávszélre időnként( a főgépemen ezért kellet linuxra váltanom,de ez más téma)és azt vettem észre egyébként nem elősször,hogy a vírusirtók a Defendert kivéve falják a sávszélt,nálam a két teszt versenyző konkrétan felezte kb.(kaspersky free,és bitdefender free)a képen látható eredményből mindegyik lecsípett 200 mb sávszélt,ez durva,a digis topik ban volt akinek pl: az avast free játszotta ezt el,gyanítom hogy nagy többségük ezt teszi ha van miből elvenni, a kasperskynél szándákosan nem kapcsoltam be a ksc-t,de így is.Csak a defenderrel megy a képen látható érték(ami még mindig a fele annak aminek kellene lennie,de ez megint más ügy)ezt mindig hozza,amúgy defender teljesen kikapcsolva is ennyi az érték.Pedig nálam a csoportházirendben a Felhő Védelmi Szint,nulla toleranciára van állítva,a Felhőben történő bővített vizsgálat is be van kapcsolva,és teljes körű MAPS ra van állítva,tehát nem lehet kifogás hogy az fentebb említett programok felhőre támaszkodnak,nem tudom mire kell nekik ennyi sávszél a netemből,de jobb nélkülük.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest