Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Nagyon érdekes eredményekre jutottam,mióta a digi megemelte a netes csomagomat 1gb esre,azóta rászoktam nézni a sávszélre időnként( a főgépemen ezért kellet linuxra váltanom,de ez más téma)és azt vettem észre egyébként nem elősször,hogy a vírusirtók a Defendert kivéve falják a sávszélt,nálam a két teszt versenyző konkrétan felezte kb.(kaspersky free,és bitdefender free)a képen látható eredményből mindegyik lecsípett 200 mb sávszélt,ez durva,a digis topik ban volt akinek pl: az avast free játszotta ezt el,gyanítom hogy nagy többségük ezt teszi ha van miből elvenni, a kasperskynél szándákosan nem kapcsoltam be a ksc-t,de így is.Csak a defenderrel megy a képen látható érték(ami még mindig a fele annak aminek kellene lennie,de ez megint más ügy)ezt mindig hozza,amúgy defender teljesen kikapcsolva is ennyi az érték.Pedig nálam a csoportházirendben a Felhő Védelmi Szint,nulla toleranciára van állítva,a Felhőben történő bővített vizsgálat is be van kapcsolva,és teljes körű MAPS ra van állítva,tehát nem lehet kifogás hogy az fentebb említett programok felhőre támaszkodnak,nem tudom mire kell nekik ennyi sávszél a netemből,de jobb nélkülük.

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Bestbuy játékok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest