Hirdetés
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
snakebait
senior tag
válasz
alratar #3443 üzenetére
Azelőtt volt olyan opció, hogy feajálta egy felugró ablak, hogy ki akarom-e próbálni a teljes sötét módot a böngészőben, és ha a kipróbálásra nyomtam akkor minden megnyitott oldal fekete volt. Utána a beállításokban, megjelenítés alatt volt olyan, hogy veboldalak sötét módban való megjelenítése. És egy kapcsoló, ki-be bírtam kapcsolni. Most nem ajálja fel és nincs is az a beállítási lehetőség. Hogyan lehetne ezt előhozni? Már volt tárhely ürítés, mobil újra indítás, minden. De nem tudom állítani teljes sötét módot.
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Megint felteszem a kérdést. Miért néz ki így, csúszik szét az Edgeben az IT caffe fóruma (de csak ebben a böngészőben és csak az IT Caffe)? Chrome, Operában minden jó. Próbáltam alapon használni, nem állítani kinézetet,sem semmit akkor sem jó. Viszont ha felrakok egy régebbi verziót azzal meg jó. Mi lehet a gond?
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Mai androidos edge frissítésnél ilyesmi történik mint ami a képen is látható. Elcsúszik minden, írás, ikonok. Cashe frissítés, adatok törlése..., semmi sem segít. Nálatok? Szerintetek mi lehet?
-
snakebait
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #3109 üzenetére
Próbáltam, nem segít 🙁
-
snakebait
senior tag
Üdvözletem!
Mobilon az edge böngészőt használom már évek óta, nekem bármelyiktől jobban bejön. De az utóbbi időben csinál egy fura dolgot. De csak itt az IT caffe fórumon vettem észre és idegesít, pláne, hogy nem tudom miért teszi. Mikor rámegyek valamelyik fórumra akkor a a kék sáv széthúzva, túl vastagon jelenik meg, és szétcsúsznak a betűk, fetebb is, pl. ott ahol van a feliratkozás lehetőség. Rá kell frissíteni az oldalra 2-3 szor akkor hejre áll. Igaz a kisegítő lehetőségnél a betű méret 120%—ra van felnyomva, hogy jobban lássam, de nem az zavar be, mert ha vissza veszem akkor is ezt csinálja. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest