Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuf
tag
válasz hibavissza #94599 üzenetére
Szia!
Sosem volt 100000Ft-os kitobi a 12-45 F4 PRO...
Jelenleg ez az obi a PRO sorozat legolcsóbb tagja. Mintabolt
Ismertető: 12-45 F4 PRO
Ha érdekel olvass utána, nézz teszteket.
Az áráról és a létjogosultságáról lehet vitatkozni, de a minősége - hangsúlyozom: szerintem - elég jó.
csuf -
csuf
tag
Üdv!
Jelenleg is kapható kit-ben: E-M1 II 12-45 F4 PRO 649990 Ft a mintaboltban - nem szürkén, 3 év magyar garanciával - szvsz van akinek ez is fontos, nem csak az ár. E-M1 II váz: 499990 Ft. Különbség jelen pillanatban 150000 Ft.
(E-M1 II 12-40 F2,8 PRO ára 729990 Ft most, csak az összehasonlítás végett.)
Szerintem várhatsz még egy darabig a 100000Ft-os kit-ből bontott példányokra... Nem kétlem hogy idővel lesznek, de nem mostanában fognak az apróhirdetésekben megjelenni Annyiért már holnap vennék egyet
Szerintem egyébként a jelenlegi árfolyam és gazdasági helyzet nem kedvez a beszerzési ár csökkenő tendenciájának a közeli jövőben.Egyébként elenyésző jelen pillanatban azon felhasználók köre akik érdemben nyilatkozni tudnak a minőségéről (legtöbben akik nyilatkoznak/ítélkeznek róla még csak élőben látni sem látták, nem hogy kézbe fogták volna) - gyakorlatban legalább huzamosabb ideig használták, kipróbáltak és véleményt tudnak alkotni róla, esetleg használtak nagyjából egy időben 12-40 F2,8 PRO-t is viszonyítás alapnak (én legalább egy nyílt napon az E-M1 III-al kipróbáltam anno a Mintaboltban - nekem elfogadhatónak tűnt, sőt mi több tetszett a korlátai ellenére, de inkább egy E-M5 III -al tudnám elképzelni kit-ben) . Igazából nagyjából csak az interneten olvasható/látható tesztek adnak támpontot a legtöbb embernek, és így nem tűnik rossznak - bár igaz ami igaz a legtöbbjük nem független a gyártótól. Ha számít a méret és a súly, el tudod fogadni a korlátait, valamint vannak nagyobb fényerejű fixek a tulajdonodban akkor szerintem jó alternatíva lehet. Ha van már 12-40 F2,8 PRO-d akkor szerintem felesleges.
Ha lenne az általam említett E-M5 III-al kit-ben én jó eséllyel vevő lennék rá - persze kellene kezdésnek legalább egy fényerős fix obi mellé.
De ez csak az én véleményem Ne kövezz meg érteÜdv: csuf
[ Szerkesztve ]
-
csuf
tag
-
csuf
tag
válasz lugosi #100983 üzenetére
Most néztem az OM Sytem - MILC klub Facebook csoportban az egyik Olympus nagykövet hozzászólását, hogy az Olympus - OM Sytem júliustól 10%-ot emel az árakon, de a pénzvisszafizetési akció marad. Ha valaki vásárláson gondolkodik nem maradt sok ideje eldönteni mit akar....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Kupon kunyeráló
- Politika
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- New Game Blitz - 2024
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest