Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Ehheh, pofás obi, ha a G3 nem bukkant volna fel én ezt a vázsapkát szereztem volna be, de most nagyon úgy néz ki, hogy a 20/1.7 a G3 új szenzorával szépen fog teljesíteni, így ez ugrik.
Mivel m4/3-ra nincs fényerős alapzoom és tartok tőle nem is lesz, vagy csak megfizethetetlen áron, így valami DSLR-re szükség lesz, azt, hogy marad a Pentax vagy egy D5100 lesz szintén Tamron 17-50/2.8-cal még nem tudom, az egyiknél (K-r) az AF-probléma zavar, a másiknál (D5100) az egérlyuknyi kereső

Pentax K-5 helyett én Nikon D7000-t vennék, és rá a Sigma 50-150/2.8-at vagy használtan Tokina 50-135-öt, ha ki lehet még fogni

-
FEDman
addikt
Ha jól emlékszem abból a megfontolásból tartod a Nikkorokat, hogy ha egyszer eljutunk oda, hogy lesz a Nikonnak olcsó FF szenzora akkor milyen jól fognak jönni.
De végül is ezt a logikát tükör nélkül is végig lehet vinni Voigtlanderekkel arra játszva, hogy előbb utóbb biztos lesz majd normális áron FF lapkás mirrorless.
A Nokton 40/1,4 meg addig is jól el van az E-PL1-en is.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest