Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
Vásárlóként soha egyetlen ügyem sem jutott el fogyvéd szintre, bár eleve kerülöm azokat a helyeket, ahol a számlázószoftvert MS Office-nak hívják (mobilos topikokban szoktam számlának kinéző adás-vételi szerződéseket látni). Volt már mikor határozott kiállás kellett a fogyasztói jogaim érvényesítése miatt, de olyan még soha, hogy egy kereskedő a kifizetett rendelésem ne tejesítse csak azért, mert éppen nincs kedve hozzá.
Nem tudom ti honnan szoktatok vásárolni, hogy ennyi rápacsálásotok volt, de nekem az ilyen Tripont, 220volt, Fotoplus és társaival sosem volt gondom, ha volt is valami fennforgás, segítőkészen megoldották. Van egy ilyen becsípődésem, hogy a márkaképviseleteken, márkák hivatalos viszonteladóinál szoktam vásárolni és nem ott, ahol az Árukereső szerint majdnem egy áfányival olcsóbb minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest