Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
andersen10
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Most upgradeltem GX7-ről EM5 II-re plusz lett mellé egy GX80 használtan.
Majd eldől melyik marad meg tartósan, esetleg mindkettő
Képminőségben nem várj előrelépést, az E-M5 gen 1. (2012) óta kb ua. a Sony szenzor van a vázak többségében, így a Te PL6-odban is, se az AA szűrő elhagyása se a 20 MP-re ugrás nem hozott komoly változást.
Persze lehet a jobb AF, jobb stabi stb miatt több sikerült képed marad egy modernebb vázzal.
Ha nem a videó a prioritás, az E-M5 II-t a helyedben a listán tartanám, szürkeimportos oldalakon kezd 500 Eur körülre esni az ára, tavaszra beeshet 150 eft alá, főleg ha végre kijönne az utódja...
Sokkal jobb a keresője, mint az E-M10 vagy a GX80 szériának. Utóbbinak ez az egyetlen gyenge pontja számomra, de bőven megszokható. Az E-M5 II-t jobb kézbevenni, finomabban mozognak a tárcsák, gombok, az egész váz minőségibb érzést ad. A high res mód szerintem nagyon állat. OK, csak statikus témára és állványról, de leesett az állam most hétvégén amikor kipróbáltam, pedig csak egy 14/2.5 volt fölcsavarva. És van mikrofon bemenete videózáshoz, amit belépő vázak nem tudnak, szintén fontos lehet.
Viszont a GX80-al szinte eltűnt az Oly előnye IBIS vonalon, egyénfüggő, de nálam a 75/1.8-al már a Panával is biztosan lőhető az 1/8 s (4FE előny), de néhányszor a fél mp (6FE!) is összejött élesen.
Ami még fontos, a mozgatható kijelző, nekem a GX80 féle egyszerűbb, dönthetős megoldás szimpibb, mint az EM-5 féle kihajtogatós, lényeg hogy vagy ez vagy az legyen, különben a fej fölötti, földközeli technikákkal bajban leszel.
Ha viszont a 4K videó (illetve fotósorozat) fontos, akkor az EM5 kiesik.
-
Lassú Víz
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
"Pana gépekben annyira nem vagyok otthon nem ismerem őket, de nem határolódok el tőlük. Egyedüli aggályom az az eddig obi park kompatibilitása. Illetve, hogy le kellene cserélni a most vásárolt godox vakut"

Legfeljebb a dual IS-t bukhatod tudtommal, de nem jellemző, hogy PL6 mellett arra képes teleobjektívek legyenek.
-
Royo85
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Képminőségben nem sok változás lesz.
Én E-M1 vagy E-M10 MKII irányába indulnék.
Két vezérlőtárcsa, jobb fogás, egyszerűbb kezelhetőség, jobb stabilizátor és több funkciógomb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest