Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Szerintem meg hülyeség. Másfél évig csak magában használtam a 20 F1.7-et: egyáltalán nincs igaza abban, hogy semmire se az igazi. Mindegy, hogy túrázás a hegyekben, városnézés vagy családi események, meg tudtam örökíteni, amit szerettem volna. Persze, másfél méterre az Eiffel toronytól, nem fér bele a képbe a teljes építmény, de azért van az embernek esze, hogy használja.

-
EFT
tag
Hát igen, azt mondják, ami mindenre jó, az semmire sem igazán

Ennek ellenére rájöttem, hogy nekem sokkalinkább ez, mint a 14-es.
A legnagyobb különbség, hogy a 20-ast tudom használni portréra is, míg a 14-esnél cserélni kell/célszerű a 45-re portréhoz.
A 20-as a legjobb egyobis megoldás, a 14 + 45 páros meg azoknak a legjobb, akiknek fontosabb a nagylátó mint az opciós portré lehetőség és nem ódzkodnak a gyakoribb obicserétől.
Én meg maradok a 14-42 II MSC, 20, 45-ös variációnál. -
ezért hívják alapobinak és nem nagylátónak. valóban, nem emel ki úgy semmit, mint a skála szélein lévő üvegek, ám egy alapobitól pont ezt várja az ember. a "természetes" látószöget adja. mivel nincs ilyen kihangsúlyozó "effektje" (egy nagylátó nyújtja a távolságot a tárgyak között, egy tele tömöríti), nehezebb vele tényleg jó képet csinálni. viszont egy ilyen effekt-obival alapvetően "egyféle" képeket tudsz csak csinálni.
nincs jó és rossz döntés amúgy, azon múlik, hogy ki milyen fotókhoz milyen eszközt használ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- E-book olvasók
- Xbox Series X|S
- Milyen monitort vegyek?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ubuntu Linux
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HP Thunderbolt 4 kábel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest