Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beginnerguy
tag
Igen, szerintem is nagyon jó. 14-150-et meg még nem is tudod, mennyiért vettem, de jobb is, ha nem árulom el. A live compo nekem nem ér annyit (nem állítom, hogy nem jön be!), de ha a fókusz mellémegy, azt kifejezetten nem szeretem.
Pontosan, kösz, hogy megfogalmaztad helyettem 1 félmondatban
Valami nifty-fifty kellene, de ekv. 75-nél ne legyen nagyobb, az még barátságos számomra. Pana-Leica felejtős részemről. Egyébként a Sigmával szemezek, amit Monya78 kolléga is írt. Bár ha 2.8-on nem elég éles, akkor nem játszik. Másrészről meg a kitobinál nem sokkal fényerősebb... Az oly 45-ről jókat olvastam itt a topikban, a 75-ről szintúgy. De az tény, hogy a 25-ös oly/pana univerzálisabb, valószínűleg ebből a kettőből fogok választani.A "több helyen írták"-ról: 3 helyre emlékszem így hirtelen, a linkelten kívül volt egy dpreview thread ahol többen is megerősítették, de volt, akinek semmi problémája nem volt, meg egy másik kisebb fórum, de ott csak valaki panaszkodott. Nem tegnap olvastam, de megpróbálom visszakeresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ASUS routerek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kedvenc zene a mai napra
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Valami nifty-fifty kellene, de ekv. 75-nél ne legyen nagyobb, az még barátságos számomra. Pana-Leica felejtős részemről. Egyébként a Sigmával szemezek, amit Monya78 kolléga is írt. Bár ha 2.8-on nem elég éles, akkor nem játszik. Másrészről meg a kitobinál nem sokkal fényerősebb... Az oly 45-ről jókat olvastam itt a topikban, a 75-ről szintúgy. De az tény, hogy a 25-ös oly/pana univerzálisabb, valószínűleg ebből a kettőből fogok választani.