Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- X15U Super macro
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Kimmuriel
üzenetére
Mennyire lesz ténylegesen kihasználva az időjárás-állóság és strapabírás? Hacsaknem szakadó esőben fényképezel, szerintem a legtöbb túlél egy kis szemerkélést, párát, ködöt. Esőben úgyis szar fényképezni...
De ettől eltekintve, én is EM5-öt használok. De akár az EM10 is jó lehet.Az obi viszont... A 12-50 bár időjárás-álló, szerintem a rendszer leghitványabb obija, a jelenlegi leggyengébb normál kitobi, s mellé nagy is. Kb. akkora, mint a 14-150, s az mégis köröket ver rá élességben. Azonban a 12-50 mellett szól, hogy a 12 kezdője széles tájképekhez jól jöhet, és egész jó az átfogása.
Ha a méret és tömeg korlátos, akkor én 12-32, 7.5 halszem, Pana 20 és esetleg 14-150-est vinném; vízállóságról pedig így gondoskodnék, ha esne...
-
Studi
veterán
válasz
Kimmuriel
üzenetére
Olympus vonalon ajánlható egy használt E-3 tükrös, egy 14-54-es obival, jó fényerő, jó képminőség. Most sok E-3-at hirdetnek, tolják lefele az árát, 120 körül tartanak. Ehhez az obi még 50, már alá is beköszön az ár, plusz akkuk, táska, UV, polár, és még mindig keretben vagy.
Vagy amit Juszt írt, modernebb, kisebb, könnyebb váz, ami a cipelhetőségnél jól jön. Viszont azért kevésbé masszív felépítés.
Pentaxnak vannak még jó ár/érték arányú időjárásálló cuccai, majd jönnek a szakértők, és megmondják, melyiket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest