Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Próbáltam többféle érintőkepernyős telefont, és való igaz, hogy 99%-uk valóban béta állapotúnak tűnik... kár volt anno eladni az iPhone-omat.

Hazai hozzáállás: ez szerencsére abszolút nem befolyásolt, amikor majd' három éve megvettem a 3G-t. Annyit tudtam az Apple-ről, hogy számítógép gyártó cég, és egyik kedvenc együttesem billentyűsénél mindig ott világít valami alma a koncerteken.
Egy példa, hogy mennyire nem foglalkoztatott a dolog: a telefon megvétele után hónapokkal szembesültem azzal, hogy a telóm úgy néz ki, mint az Apple egyik zenelejátszója.
Mióta olvasom a MA-t, azóta látom, hogy masszív rajongó- és gyűlölködőtábort tudhat magáénak a cég... -
Darkness1
aktív tag
Az én Gio-m meg telefonálás közben szokott lefagyni. Elvagyok vele, de már nem venném meg.
Hogy on is legyek: jártam a városban az új szerzeménnyel, itt egy kép, majd töltögetek fel többet is (raw-ból konvertált jpg, minimális vágás és élesítés, de amúgy eredeti méret, hogy látni lehessen mit tud az optika).
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest