Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mhamster
tag
válasz
Kleroo
üzenetére
Már miért nevetséges? Nikon gépek évek óta ergonómiai hiányosságokban szenvednek. Kályhacsővel persze hogy jó, mit vársz egy FF géptől? Nem a 18-55-el lesz jó egyensúlya... Úgy, hogy nem próbáltad mindkettőt, már megbocsáss, de hogy alkotsz véleményt? Azért kíváncsi lennék, hogy szerinted mitől fail. Én legalább elmondhatom, hogy a ma forgalomban lévő cserélhető obis gépek 80%-át próbáltam legalább 1 napig (kivétel a nex6, Fuji x1pro, új oly-k, GH3 és G5, D5200, A99, D800E, meg egy db pentax sem volt a kezemben), ami ugyan nagyon sok mindenre nem jó, de véleményt alkotni _nekem_ pont elég. Nikonból öszvissz ami tetszik az a 7700 és a V1. D800E még jó lenne, tájképekre állványról, távkioldóval. Még egyszer leírom, ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Temu
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Macska topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest