Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
robi212 #103624 üzenetére
Egyelőre elengedtem, mert nem találtam megfelelőt. Ez mondjuk pont jó lenne (a "kalapos" teteje ugyan nem ideális, de annyi baj legyen), viszont sajna kifutott, nem találtam sehol eladó példányt.
jjeahh:
"fémvázas hálós hátú, mint az Osprey Syncro?" - ilyet keresnék én is. Jelenleg egy 12l-es syncro-val mászkálok nyáron túrázni ha nem akarok fotós cuccot vinni magammal.
Felmerült bennem az is, hogy veszek belőle egy nagyobbat, és abba teszek majd valami insetret. Ez sem ideális megoldás, de alapvetően nem kíván több kompromisszumot tőlem, mint a dedikált fotóstáskák, miközben fele annyiba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- YouTube
- World of Tanks - MMO
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest