- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
robi212 #103624 üzenetére
Egyelőre elengedtem, mert nem találtam megfelelőt. Ez mondjuk pont jó lenne (a "kalapos" teteje ugyan nem ideális, de annyi baj legyen), viszont sajna kifutott, nem találtam sehol eladó példányt.
jjeahh:
"fémvázas hálós hátú, mint az Osprey Syncro?" - ilyet keresnék én is. Jelenleg egy 12l-es syncro-val mászkálok nyáron túrázni ha nem akarok fotós cuccot vinni magammal.
Felmerült bennem az is, hogy veszek belőle egy nagyobbat, és abba teszek majd valami insetret. Ez sem ideális megoldás, de alapvetően nem kíván több kompromisszumot tőlem, mint a dedikált fotóstáskák, miközben fele annyiba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest