Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
pilisi
üzenetére
Szerintem nem kell tartani a műanyag bajonettől. Itt nincs (ha csak a kit 14-42 nem az), de más rendszeren, nagyobb bajonettel, nagyobb obi mérettel van és sosem okozott problémát.
Nekem a pana 45-150 "sötét" obi van meg és elégedett vagyok a képminőségével. Az oly is hasonló lehet.
Igen, fény kell hozzá , de ebből a szempontból az F4-el se leszel sokkal előrébb -
santaclaus
csendes tag
válasz
pilisi
üzenetére
Szia,
Nekem van ilyenem és használom is rendszeresen (E-P5 ill M1-II ). Lehet vele nagyon jó képeket készíteni, de fény az nem árt hozzá
. Könnyű, kicsi és nem kell félteni annyira.
A műanyag bajonett nem a legjobb, de az enyém még bírja pedig vagy 6-7 éve vettem használtan, egy picit van deformálódva, de csatlakozik és nem lötyög. Annyi pénzért amennyit kérnek érte szerintem megéri megvenni.
Az F4 Pro-t nem ismerem, de 12-40-em van és abból kiindulva azért más építési és képminőség, nem véletlen az árkülönbség, én is gondolkodtam rajta amikor akciózták, de végül elvetettem, mert nem használnám ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Könnyű, kicsi és nem kell félteni annyira.