- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
aginor #100813 üzenetére
"A legtöbb PRO lencse most is annyiba kerül újonnan, mint 2 éve (emiatt a külföldi rendelések már nem is érik meg egy jó ideje), "
A 2 év pont egy olyan dátum, hogy azóta nem, de előtte nem sokkal meg rengeteget. A 17,25,45 pro árai magasabbak lettek. A 7-14 pro konkrétan 80 ezerrel drágább, az 300 meg 200 ezerrel. Ami nem nőtt, az a 40-150, de talán még a 12-40 is nőtt. (ezt most konkrétan nem néztem) Ezek mind olcsóbbak voltak 2019 őszén, utána jött az emelés, ami jelentős volt.
De ezt nyugodtan fogadjuk el, mindennek nőtt az ára. Én egyedül a nem pro objektíveknél vakarom a fejem, egy idejét múlt 9-18 (aminek egyébként imádom a képét) soha nem ér 230 ezret, amennyibe most kerül. Annak az árát miért nem tudták eredetiben tartani, mi ennit kér még a fejlesztése után 13 évvel? -
válasz
aginor #100813 üzenetére
"A legtöbb PRO lencse most is annyiba kerül újonnan, mint 2 éve"
Én nem ezt tapasztalom, de lehet, hogy nem ugyanazokat nézzük. De amit én néztem (igaz, elsősorban vázakat, de obikat is, pl 60-as makró, 17/1.8, 12-45 bár az első kettő nem pro) azok mind drágábbak. Van olyan váz, ami 100 ezerrel. De nemcsak m43 vonalon, más rendszerekben is, amit szemmel tartok.
De nincs mit tenni, felesleges keseregni, ezt mondom magamnak. -
jaanoo89
aktív tag
válasz
aginor #100813 üzenetére
Igen, a Pana felirat engem is zavar, hogy kitudja épp mikor lesz bandingos a képe vagy a váz folyamatosan nyitogatja zárja a blendét úgy, hogy hozzá se nyúlok a géphez. Ezért is örültem, hogy nem raktak rá semmi extrát, mert az meg eleve nem menne soha se Olympus vázon és feleslegesen fizetnénk ki azt a feature-t.
Viszont rajta tartom a szemem, mert az ára, a mérete és paraméterei nagyon jók. Szóval majd ha valaki bevállalja és jó, lehet kiegészítőnek beszerzem, este városba meg csillagozni jó lehet, minden másra ott lesz a 8-25 és 60-as macro.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Milyen egeret válasszak?
- Revolut
- Call of Duty: Black Ops 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest