Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
szombaton egy toronyházból fotóztam itt a válogatás... sajnos nem sütött százágra a nap...
-
eeXaa
addikt
...elég tapasztalatlan vagyok a témában, ezért szeretnék egy kis segítséget kérni..
...azt látom, hogy a g3-nál a szinkronidőt nem lehet 1/160 fölé vinni... namármost, ez elég lehet ahoz, hogy az esetek 99% ában "normális" körülmények közt bemozbulásmentes képeket lőjjek?
...továbbá, kaphatnék ajánlást olyan vakura, ami tudja is az 1/160 szinkront a g3 al, nagyon gyorsan tölt ujra, és birja is az aksija... -
eeXaa
addikt
válasz
MC Pite
üzenetére
..sztem van... már nem emlékszem pontosan, de ha jól emlékszem az utolsó opció a set..... mintahogy a g3-nál is... de semmiből sem tart letölteni egy g2 user manual pdf-t, oszt abban nyugodtan elmerülhetsz.... én amúgy nem ajánlanám a g2-t.... így hogy most már a g3-at használom... ahogy szokták mondani nagyokosok, " másik liga" mármint a g3 a g2 hez képest vagy akár a gh1, a g2 hez képest... de annak alapján amiket írsz, elég egyértelmű a gh1 14-42vel, vagy annak az x es power zoomos verziójával.... én is használom mostanában a digit zoomot(csak úgy) sztm ez az ami jól jöhet "túrázásnál" jpegben... de ennyi, nem több...(jahh abban nem vagyok biztos hogy gh1 ben van e digit zoom, de meglepne, ha nem lenne)
...14-140? : megvolt a rávaló, meg is akartam venni, aztán mégis oly 45/1.8 + pana45-200 lett belőle... azóta sem bánom...
no meg a pénztárcám sem... -
eeXaa
addikt
klikk ...remélem árban azért nem fognak elszállni... -
eeXaa
addikt
...help! ...tudja valaki mi tudja letiltani a digitális zoomot a menüben.... használtam párszor, néha jól jön de miután csináltam egy két testreszabást, az istenért sem engedi (elhalványul, mint amikor nincs stabira opció) választani...
...a másik relytély a képek autómatikus elforgatása.... azt hittem ez objektívtől függ, de már a 45-200nál sem forgat autómatikusan, pedig csinálta azelőtt... jahh és be van kapcsolva, az auto forgatás, tehát, nem az lehet a baj....
-
eeXaa
addikt
..na ez mire lessz jó? ...gondolom tájképre legfőképp...

-
eeXaa
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
oly 60mm f/2.8 macro lens
Also Schneider announced the release of a 60mm f/2.4 macro in 2013
...hogy jött ide az epm2

-
eeXaa
addikt
"Az LR-ben nem a Camera Raw felel a képfeldolgozásért? Ott be lehet állítani srgb-t és adobe-rgb-t is, nemcsak pro-valamit." ..no igen ám , de én pl. azt a figyelmeztetést kapom az lr ben miután a preferneces ben átállítom a srgb 16 bit re az external editinget, hogy nem tud encompassálni a full range of color-al... akkor hogy is van ez?
-
eeXaa
addikt
...erre kiváncsi leszek [link]
-
eeXaa
addikt
....hoztam pár uj életképet unalomüzésképpen

-
eeXaa
addikt
-
eeXaa
addikt
...jahh majd ránézek még lehet, de direkt nem akartam olyat, mivel sztem , pont az olyan képeknél bukik általában a jpeg motor.... én kontrasztosabb képeknél, eleve filterezem az eget stb... nagyon jól sikerült expónál, ill, nagyobb dinamika tartományú szenzornál, gondolom a jpeg is ezért szebb többek közt....
-
eeXaa
addikt
...nem hittem volna, hogy elérhető árban lessz, de aszem benevezek hamarosan egyre 370 dodó viszont nem tünik érte tul soknak, ha jó üveg lessz....
-
eeXaa
addikt
...paparazzo ujjabb fejezet...

-
eeXaa
addikt
válasz
IRON STORM
üzenetére
...mindez a végfelhasználói igénytöl függ
.... sztem az uj hekkel sem lessz olyan a képminöség, mint a gh2-é -
eeXaa
addikt
...mire is lessz ez jó nagyvonalakban
[link] -
eeXaa
addikt
válasz
scarabaeus
üzenetére

-
eeXaa
addikt
válasz
scarabaeus
üzenetére
....most akkor ezt mind purcsészoltad
..mert ha igen, nagyon boldog ember lehetsz

-
eeXaa
addikt
válasz
Marseille199
üzenetére
...like

-
eeXaa
addikt
válasz
FEDman
üzenetére
...egy biztos... az expógomb baromi jó lett... szerintem sokkal "kényelmesebb mint a jelenlegi kiemelt karimázott.. ez most kicsit kanyonos lett...
ha meg az azalatti részeket figyelem kicsit nikonos... a segédfény is átcsúszott a megfelelő oldalra.... 
...a full specre kiváncsi vagyok, de sztem nem fogok elcsábulni...
(#14316) rumos14: elég valószínű, hogy de... vagy rekresz, záridő..
-
eeXaa
addikt
...csak split tones..

-
eeXaa
addikt
...remélem nem fogtok unatkozni, mire a végére értek, de valahogy egyiket sem tudtam kihagyni... ezt sikerült összehozni a 45-200 al... no meg a 20-ast is kénytelen voltam felcsavarni néha... hamarosan folyt. köv...
-
eeXaa
addikt
... nna 45-200 bemelegítö teszt megvolt... pont kezdtem belemelegedni, hát nem lemerült az aksim... rendelek is gyors kettöt-hármat...
...löttem én is jpeg ben képeket... az eredményeket vasárnapig közlöm....
-
eeXaa
addikt
...a nagy em5 mámorban ha valakit érdekel egy kis múzeumi körút a g3-al...
-
eeXaa
addikt
...erről tud valaki valamit? [link] ...használható valamire?
-
eeXaa
addikt
válasz
PRO-peller
üzenetére
ipad ra van...
-
eeXaa
addikt
"Egyébként mindkettő kell és probléma megoldva" ...nekem nem
...főleg annyiért nem amennyiért egy középkategóriás dslr-t vesztegetnek, mert egy belépő vázat már nics sok értelme hasonlítgatni a "top" mft gépekkel... professzionális felhasználási igényeim meg nincsenek, amit mondjuk csak egy top dslr-el tudnék megoldani... egy lényeges indok biztos a dslr mellett szól, ...a méret, mármint ha mindenképpen nagy kell ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eeXaa
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
ha kereső kell.. akkor igen... esetleg gh2, de annak még mindig borsos az ára és méretre is nagyobb.... vagy ott van a kisseb gx1 annak épp most esett az ára a g3 szintjére, de abban nincs kereső kihajtható kijelző.... a szenzor meg ha jól tudom ugyanaz... de majd a többiek kijavítanak , ha nem...
oly ep2, ep3.... de ezekben a "régi" 12mp es szenzor van, és az áruk még mindig magas...
-
eeXaa
addikt
válasz
Freddy76
üzenetére
...én ha konkrétan meglenne a pénzem egy em5 re akkor sem venném meg... ugyis esni fog az ára jövőre... addig meg vennék egy g3 at... de persze az is kérdés, hogy mire használnád a géped az elkövetkezendő cirka 2 évben? ...ha valamiért égetően fontos a professzionális képminőség akkor em5, de szerintem 2 év múlva már alap lessz minden mft-s olyban ez a minőség... a g3 mal meg igen csak el lehet lenni még egy darabig a megfelelő obikkal...
..egyszó mint száz, ha csak szűkös lenne az oly keret, és amúgy sem kell a "legjobb minőség" akkor....
-
eeXaa
addikt
....huuu.. valakinél volt egy m8 ..... sikerült kipróbálni...
... remélem meg tudom szerezni a képet.... -
eeXaa
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére

-
eeXaa
addikt
...jahh.. az 400 ból ki is jönne, nem?... mr csizmásnak a válasz... bocs... kicsit illuminált állapotban vagyok már... no meg telefonról írok....
-
eeXaa
addikt
...jahh.. az 400 ból ki is jönne, nem?
-
eeXaa
addikt
válasz
Marseille199
üzenetére
.....tényleg jobb mint a g2-é

-
eeXaa
addikt
...nekem van is épp eladó G2 kitem...

-
eeXaa
addikt
...hihetetlen amúgy milyen jó a negyvenötös.... sokat filóztam rajta, hogy szűk lessz szűk lessz, de a minőség mindent feledtet... olyan corpokat kanyarintottam ki a képeimből, hogy ihaly... és ha mondhatok ilyet: ... valahogy használhatóbbnak találom mint a 20 as panát...
...pillanatnyilag ugy gondolom eddig ez a kis bestia volt eddig a legjobb beruházásom a rendszerbe...
-
eeXaa
addikt
....nos uraim itt található az eredménye, mire juttottam az ujdonsült kombóval.... G3+oly45
-
eeXaa
addikt
....amit, 1 óra próbálgatás után megálapítottam, hogy az iso performance valami egészen más a g2 hez képest, ...
..azért még egy tele zoomra benevezek...
valószínüleg 45-200 lessz belöle, de ott van még a 45-175x elgondolkoztató, hogy megérne e annyival többet.... ? -
eeXaa
addikt
...Pana 14-140 helyett összeállt valami más... Pana G3, (végül fekete lett) és Oly 45 1.8 ...szerintetek jól választottam?

-
eeXaa
addikt
válasz
scarabaeus
üzenetére
..yup! ...asszem csak 150 éve épült kb...
-
eeXaa
addikt
válasz
scarabaeus
üzenetére
.....szobából kényelmesebb
legközelebb próbálkozok... de addig is be kell még szereznem egy nagytelét... nem jöhet tul sok szóba 
-
eeXaa
addikt
válasz
Marseille199
üzenetére
hhu most nézem az ep3 sem lenne rossz vétel... lehet kivárom ezt mig esik mégegyszer az ára...
-
-
eeXaa
addikt
...kaphatnék valakitől némi támpontot hogyan gyúrjak több képből egyet lightroomban

a stacking megy de az átalakítás nem, ha jól látom ehhez vmi fizetős plug-in kell
..ha lehet pü. please.... -
eeXaa
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
amazon u.k. azon belül vmi smart bargain v. mi.. jó csillagjai vannak több mint 3000 feedbackel...
-
eeXaa
addikt
...basszus rákérdeztem az obira az eladotól, hogy mié nem rakta postára tegnap, meg ha lehetne akkor legyen szives ma postázza ki.... hát nem törölte a megrendelésemet...
...nna mindegy most legalább mégegyszer átgondolom nem járnék e jobban e egy oly epm1 14-150 kombóval... -
-
eeXaa
addikt
válasz
robi-k
üzenetére
.szerintem attól függ mit fotózol vele... pl.a huszas panát hiába rekeszelem tájképre hulladék, miközben a gagyi 14-42 legyen vele valami objektívvel valahogy többre megyek ha ilyesmit fotózok, és nem az átfogásra gondolok... szvsz... univerzális obi nem hinném hogy létezne... valószínü ezért van ennyiféle a piacon....
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
no meg a pénztárcám sem...

...főleg annyiért nem amennyiért egy középkategóriás dslr-t vesztegetnek, mert egy belépő vázat már nics sok értelme hasonlítgatni a "top" mft gépekkel... professzionális felhasználási igényeim meg nincsenek, amit mondjuk csak egy top dslr-el tudnék megoldani... egy lényeges indok biztos a dslr mellett szól, ...a méret, mármint ha mindenképpen nagy kell