- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
válasz
Yellow73_a #135669 üzenetére
Unicredit hitelkártya is ad visszatérítést államkincstári vásárlásra.
-
zoo8800
veterán
válasz
UberMutant #135642 üzenetére
DKJ-nák nem 1% a spread, sokkal kisebb.
-
zoo8800
veterán
válasz
szkorhetz #123545 üzenetére
Megnéztem az OTP-t és a MOL-t, ezeket lehet venni. Gondolom a többit is.
Volt egy hír arról, hogy az IBCE kivonul a BUX-ról, gondolom az IBIE maradt... -
zoo8800
veterán
válasz
lokalisalj #120654 üzenetére
Ingyenes a kiutalás. Ezt látni is fogod a folyamat során.
-
zoo8800
veterán
Jön az augusztusi fizu, alakulnak a jó beszállók
-
zoo8800
veterán
válasz
gyulazsolti #117340 üzenetére
Ezt a gondot átlépve próbáld meg beutalni a pénzt (ha nem túl költséges az utalás neked)
-
zoo8800
veterán
IB TBSZ-en vajon mennyi pénzt kell szabadon hagyni, hogy ne csináljon kényszerlikvidálást?
A mai bevásárlást eléggé kicentiztem, teljesült a vétel, aztán pár perc múlva eladott 3 DTLA-t, és írt egy figyelmeztetést erről. -
zoo8800
veterán
válasz
makszutov.hu #115679 üzenetére
Szerintem fogadj vele egy nagyobb összegben, hogy nem lesz államcsőd, aztán ne felejtsd el behajtani a pénzedet
-
zoo8800
veterán
válasz
Citroware #114130 üzenetére
Ha ennyire hajthatatlan vagy, akkor játszós pénzzel próbáld ki a szerencséd...
Pl. 1000 dollárt beteszel TBSZ-re, és veszel belőle 10 féle részvényt, mondjuk 100-100 dollárért. Aztán majd meglátod, merre tovább. Nekem is van pár egyedi részvény, ezek többsége eléggé pluszos.
(egyébként pedig ne hallgass rám, tuti csak mázlim van, nem értek a tőzsdéhez)
-
zoo8800
veterán
válasz
ITrex #113483 üzenetére
Hosszú távon szerintem nem tudsz jól kiválasztott cégekkel mínuszban lenni.
Nézd meg az Intelt, az Ebayt, Paypalt, Tesát, Continentalt... vajon mikor mennek újra az ATH közelébe?
Nagyon észnél kell lenni ezekkel, és elég méretest lehet zakózni, ha nem adsz el időben. Nem lebeszélni akarlak, nekem is van egyedi részvényem. Csak annyit mondanék, hogy ne bízd el magad. -
zoo8800
veterán
válasz
dani0113 #113091 üzenetére
13,8%-ot fizet 2023.11.30-tól 2025.04.22-ig.
második oldal -
zoo8800
veterán
-
zoo8800
veterán
-
zoo8800
veterán
válasz
Dare2Live #112990 üzenetére
Kb. fél éve foglalkozom a tőzsde világával, és szeptember óta van számlám, eddig nem volt bukóm. Számlanyitás után persze hetekig mínuszban voltam.
Egyedi részvénybe nem teszek sok pénzt, csak próbálgatom a szerencsémJelenleg egy pozim van mínuszban, 217-ért vettem egy Boeing részvényt egy hete, ez jelenleg 205 körül áll.
AAPL pozi eléggé csalódás volt, 4 hónap alatt +5%-ot realizáltam.
A MSFT, META, GOOG pozik szép pluszban vannak, ezeket tartom is még.
Egyszer volt 6000 Ft maradványom, ebből vettem 0,02 AVGO-t, ezt pár hét múlva 7300-ért adtam el. Ilyen raliba miért nem tudok több pénzzel beszállni??? -
zoo8800
veterán
válasz
lokalisalj #112733 üzenetére
Nekem sose kellett a pénzváltással foglalkozni, csak a fedezet erejéig vettem részvényt/ETF-et, és az IBKR utólag (díj nélkül, kb középárfolyamon) váltott magának annyi, amennyit kellett. Volt, hogy EUR és HUF volt a számlán, és abból vettem dolláros papírt.
IBKR-es vagyok, nem IBIE. -
zoo8800
veterán
1, Böngészőben is meg tudod nézni a várható költségeket (jobb alul preview)
2, Nekem HUF számlám van, minden további nélkül tudtam EUR-t beutalni, és abből USD-ért vásárolni. A EUR-USD devizaátváltás a vétel után automatikusan megtörtént, a vétel erejéig, a maradványt később váltotta a bázisdevizára. Gondolom az EUR alapú számlád pont így viselkedne, ha forintot utalnál be. -
zoo8800
veterán
Bőven elég egy gyújtőtopik.
Viszont a téma összefoglalóra ráférne egy frissítés. -
zoo8800
veterán
válasz
PredatorZoli #110043 üzenetére
Főleg abból következtettem, amit sok éves grafikonokon látok. De ha szerinted nem jó befektetés a tőzsdén tartani a pénzt, akkor kifejthetnéd a gondolataidat bővebben is
-
zoo8800
veterán
válasz
AMD Power #109995 üzenetére
A NYESZ-t abszolút nem ismerem, viszont nemrég kezdtem TBSZ-re ETF-eket és részvényt vásárolni, és egyelőre nagyon tetszik, amit látok. Iszonyatos összegek vannak a tőzsdén, gondolom nem véletlenül...
Olvass utána ennek, aztán tegyél egy próbát pl. az SXR8-cal. Csak hosszú távra érdemes ebben gondolkodni.
-
zoo8800
veterán
Úgy látom, totál random, kinek hogy sikerül a belépés a Kincstárba. Nekem elfelejtette az app a belépési adatokat, ezek ismételt megadása után többször is sikeresen beléptem. Push-t még nem próbáltam.
-
zoo8800
veterán
Hadd kérdezzek egyet.
Az Unicredit ajánlott nekem egy hitelkártyát (Platina), 2,5M hitelkerettel. Visszatérítés 1% a napi vásárlások után. Fordulónapot követő kamat természetesen horror. Éves díj 26.000 Ft, szintén nem olcsó.
A visszatérítés viszont fedezné az éves díjat.
Működhet-e az, hogy a hitelkártya-keretet megpörgetem 1 hónapon belül lejáró DKJ-val? Ugye a kincstáros vásárlás nem minősül kp felvételnek?
Sose volt még hitelkártyám... -
zoo8800
veterán
válasz
szőröscica #108649 üzenetére
Szerda este indítottam egy kiutalást, ma reggel érkezett meg.
-
zoo8800
veterán
Oké, köszi srácok
-
zoo8800
veterán
válasz
vnorbi #108176 üzenetére
Én 2 hete adtam el az S&P500 követő ETF-em, és IUIT-t vettem belőle.
Vajon érdemes lenne TBSZ-re Xtrackers MSCI World Information Technology UCITS ETF-et venni mellé, CHF-ben? (XDWT)
Csak hogy ne csak USD, hanem CHF is legyen befektetve. A két ETF közti átfedés nem zavar, cél a deviza diverzifikáció. -
zoo8800
veterán
Ezt vajon mennyi idő alatt lehet megvívni az IBKR supporttal?
-
zoo8800
veterán
válasz
WasabiTrsr #106128 üzenetére
Nem kell átváltani. Csak beutalod a forintot, és veszel, amit szeretnél. Vételkor átváltja, amit kell.
-
zoo8800
veterán
válasz
szabi__memo #105116 üzenetére
nézd meg jobban
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!