- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Poor Volta...
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
Hat szerintem, ha az altalad emlitett lehetosegbol indulsz ki, akkor nagy csalodasok fognak erni. Bevallom oszinten, nem is tartom elkepzelhetonek ezt 14-23%-os kamatot, legfeljebb csak nagy kockazat eseten, ami viszont nem eppen jellemzo magannyugdij-penztarakra.
Amugy, hogy konstruktiv legyek: szerintem teljesen illeszkedik az igenyedhez egy ingatlan vagy reszveny alap, attol fuggoen, hogy mennyit vagy hajlando kockaztatni. Ingatlannal ne nagyon szamits 10%-nal tobbre, es egy eveg nem nyulhatsz altalaban a penzedhez. Reszvenynel -30 es +30 kozott lenyegeben barmi elkepzelheto...
Az ilyen penztaras megtakaritas dolgokban masok a profik, ugyhogy abbol en nem ajanlok semmit, de biztos van ott is olyan, ami illeszkedik az igenyeidhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Quadro FX 570 eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest