- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
monosgeri21 #57634 üzenetére
Az osszeg (max. 1.6M/csalad) nem olyan nagy, hogy az ingatlanvasarlasoknak segitsen, me'g a 20% onerohoz is csak elegge videken, legalabbis szerintem... inkabb felujitas, kerdes jelen kornyezetben eladas celu ingatlanra kolt-e igy barki (sztem csak arra amiben benne lakik, vagy aki nem szakember de anyagot vesz es munkajat rakja bele, mert ellenszezonban van meloja).
-
aujjobba
addikt
válasz
A Forbes szerint a megkerdezettek 22%-a ingatlan felujitasra koltene a penzt (SZJA), 18% ingatlan vasarlasra, 6% befekteti penzugyi eszkozokbe. A tobbi felreteszi, vagy autot egyeb nagyerteku cuccot vesz.
Szoval ez szerintem az epitoipart fogja tovabb repiteni, meg a hozza kapcsolo szakmakat, butoros, komuves, terkoves, stb.Mi is butorozunk ezerrel, a visszaterites + otthonfelujitasi tamogatas alaposan megtolja ezt.
-
válasz
Az SZJA engem spec nem erint viszont a zold hitel annal inkabb, remelem megkapom mert mar most kiderult, hogy eleg gyorsan kiurulhet az a zold kassza. Nekem pl vegleges szerzodesem csak januarban lesz :(
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Nem ettől van infláció, hanem az áruhiánytól, meg néhány területen a munkaerőhiánytól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Felújított ősi tekercsekre hangol az új AMD Software
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest