- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz buherton #40586 üzenetére
Közben mengéztem, hogy mi ez a CFD. A betűket és a mondatokat értem, de hogy hogyan működik azt már kevésbé. Ezt inkább hanyagolom egyelőre.
Viszont találtam ilyet:
ETF-ek akár RC-n keresztül is:
[link]
[link]Közvetlen áru:
[link]tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Dare2Live
félisten
válasz buherton #40586 üzenetére
A manyup magántulajdon volt.
Elvette vagy nevezd akárminek a magántulajdont az állam? Magánszámlából átment állami számlára? Igen.Ezek után nekem ne mondja senki, hogy bármikor nem veheti el a MÁP+, PMÁPban lévő magántulajdont mindenfajta következmények nélkül. Majd megmagyarázza, hogy Soros. Vagy ld lejjeb a prolinak, hogy elkaszinózták. vagy migráns, vagy pénzügyi válság, vagy ufok.... a proli zabálja miközben elveszik ami az övé
@szabi__memo: Nekem a manyup sok év alatt egyszer volt -os, a 2008as válság idején. Amúgy minden évben vaskosan +t hozott. Azóta is szépen híznak a számlák. Az árfolyamadatok alapján kiszámoltuk, hogy a magánnyugdíjpénztári vagyon bekebelezésének 2011-es lezárása óta, 6 év alatt, 2017 végére átlagosan mintegy 70 százalékkal nőtt azoknak a nyugdíjpénze, akik nem engedtek a zsarolásnak, és kitartottak a pénztári tagság mellett.
Ennyit az elkaszinózásról.A "a pénztárak elkaszinózták az állam PRje volt, hogy mért veszi el. Te is benyaltad. Aki nem annak ott az 5-10-20milliója a számlán. Ha más nincs is befizetés a vége nyugdíjnál elég szép summa lesz. Na aki benyalta az állami PRt annak nem lesz. Aki nem nyalta be az állami PRt annak meg lesz.
Szerintem sokkal jobban jár aki megkapja nyugdíjnál azt az 5-10-20milliót. Lehet tévedek? Na????
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Diablo IV
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Path of Exile 2
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla