- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron M6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
Stanlee #59453 üzenetére
Nyilván, nem mondom egy percig sem, hogy az egy jó rendszer.
Arra reagáltam leginkább, hogy "Amiota ezt lattam", hogy ez a leírás, önmagában nem tűnik vészesnek.
A másik, amit felhoztam, hogy a kapitalista rendszerben is lehet találni sok igazságtalanságot és itt is vannak buta szabályok, mechanizmusok.
"csak egy rossz szot emelsz " - Ezt külön az elején megemlítettem, hogy egyértelműen gáz.#59452 Moleman : A kötelező szülőtartást, már ugye idehaza is bevezették, úgy tudom már Kínában is inkább próbák újra belökni a reprodukciós rátát, de egyelőre megtorpantak (korábbi születésszám korlátozás pszichológiája, fejlődő jóléti társadalom faktor miatt). Talán ezért is erősítik ezt.
#59454 travix "ez csak a felszíne a social crediteknek" - nyilván, ezt nem vitattam egy percig sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest