Hirdetés

Aktív témák

• supercow

őstag

Engem roppantul fel tud idegesíteni az emberek butasága. Hihetetlen számomra, hogy valaki képes pénzt kiadni csengőhangra meg polifónikus micsodákra meg MMS meg képüzenetre. Van a telefonokban gyárilag 50 csengőhang, az miért nem jó? Miért kell 240+ÁFÁért ''rendelni'' valami trendi szolgáltatónál? Mindenki különleges akar lenni, de amikor a népesség több mint fele (pontosabban 50%+1db) már ''különlegessé'' vált, akkor ők lesznek a szürke tömeg, mert ugye többen vannak. És akkor én leszek a különleges, mert gyári csengőhangom van.

Én is szeretnék a többiek ostobaságából meggazdagodni!

Blah. Sok hülye birka. Amiben benne van a ''poli'' meg az ''e-'' meg a ''dídzsély'' az már hűűű de divatos meg szupi. Ilyen ez a djuice is, meg a szőlő-polifenol, az aktív részecskék, az intelligens molekulák, a mikroszemcsés hidroxi-polivitaminok, a mikrokristályos krém-rúzsok amitől tutajos szád lesz meg a többiek.

Egyszer volt egy felmérés az USA-ban, hogy az utca embere szerint be kellene-e tiltani a nátrium-kloridot és a dihidrogén-oxidot, mert azok vegyszerek meg minden. A megkérdezettek 99%-a igennel válaszolt... Besz*rás.

Aktív témák

Hirdetés