- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Szerintem logikus.Ha neked azt mondják ez kerül 80 forintba , de másodperc alapon, vagy amaz 40 forintba, de perc alapon, akkor gondolkodika jónép, hogy neki a percalapú sokkal jobban megéri.Pedig lehet hogy nem, dehát azt már sok végiggondolni.És ezért arra megy, amerre olcsóbb valami...(lásd pl. tesco , auchan akciók...)
-
X-COM
nagyúr
azért az érdékes, hogy ''Magyarország egyetlen teljesen másodpercalapú szolgáltatójánál'' pár hónap leforgása alatt megszűntek a másodpercalapú csomagok (új ügyfélnek)
-
tildy
nagyúr
Opera alatt kicsit csúszik pár dolog:(sajnos:(
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
tildy
nagyúr
1. honlapon ott van :http://www.djuice.hu/tarifacsomagok/szamlas.php
http://www.djuice.hu/tarifacsomagok/kartyas.php
Szerintem abszolút nem a voda nyakában kullog, sőőőt. de kukk ezt is:
[L]http://www.westel900.net/kapcsolat/reklam/reklamok/images/terero.mpg[/L]
http://www.westel900.net/kapcsolat/reklam/reklamok/images/terero.mpgégre valaki beszól a vodának...(* kisbetű ügyben...) -
X-COM
nagyúr
''természetesen'' percalapú
-
klepto
addikt
Na végre megtudtuk, és beindult a Djuice, a Pannon GSM új tarifacsomagja. Feltöltő kártyánál jónak tűnik, hétköznap 06-16-ig 49.-Ft, 16-06-ig, és hétvégén 25.-Ft minden hálózatba. Az számomra rejtve maradt, hogy perc, vagy másodperc alapú a számlázás :U , de a számlázási egység itt sincs feltüntetve, legalább is én nem láttam :C
-
iwu
addikt
A múlt héten indult djuice-reklámkampány mögött valószínűleg
a Pannon GSM, illetve annak norvég anyacége, a Telenor áll.
Egyrészt a djuice.hu domainjének fenntartója a hazai mobilszolgáltató, másrészt a .com végződésű cím a norvég Telenor tulajdonában áll. A Pannon GSM egyébként a Bee-csomagot is hasonló kampánnyal vezette be a piacra, azaz a reklámokból sokáig ott sem lehetett tudni, mit is népszerűsítenek.
A djuice nemzetközi brand, amely a svéd és a norvég piacon van jelen. A Telenor a korábbi nyilatkozatok szerint elsősorban a fiatalabb korosztályt célozta meg a skandináv országokban. A név előfizetéses és pre-paid
csomagot is takar, és a beszélgetések mellett az SMS ész MMS
szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt.
A djuice norvég internetes oldala - szemben a hazai weblappal, amely egyelőre csak a reklámfilmeket kínálja - a korosztálynak szóló hírek (mozi,
zene stb) mellett speciális, nagy megtakarítással kecsegtető
mobil-ajánlatokat is tartalmaz. A Pannon honlapján jelenleg még nincs
találat a djuice szóra, és a cég nem kívánta kommentálni a
feltételezéseket.
-Napi Online- -
ZCoyote
őstag
Ez a p@nnon gsm-nek lesz egy v.mije.
-
VigyorEX
tag
djuice, djuice, djuice :DD
Akkor is ....
djuice, djuice, djuice :C -
simonzé
addikt
http://www.djuice.no/
QRVANAGY BAROMSÁG!
Nem tudtam kibogarászni, hogy mi ez, de hogy én nem fogom használkni/venni. az tuti. Az ilyen idióta reklámra képes debileket én nem fogom támogatni. Akasszák fel magukat! -
Club
őstag
Jahh
Didzsúzról meg nem kommentálok!
Vannak kedves kannibál rokonaim, aki kitalálta ezt a reklámot, mind egytől egyig megfőzetném őket!!!:DDD -
Club
őstag
Tudjátok mi a rossz?
HOgy ilyeneket kell már csinálni, mert másból már nemtudnak megélni!
Ennyi!
Reklám reklám hátán, és a t***m már televan avval, hogy tv-nézés közben 20 percenként lenyomnak egy filmben, egy k****tt 10 perces reklámblokkot.
HÁNYÁS!
Nevetséges az összes tv csatorna!
Adjanak egyszer le 30 percet, addig elmegyek zuhanyozni!
Ha érdekelnek a reklámok úgyismegnézem, és akáhányszorreklámozzák hogy ez iylen k***jó, meg oylan k***jó, akkorsem veszem meg!
Ha kell valami, vagy valamiben mást akarok mitn a mi van, akkor megkeresem!
Ráeröltetik az emberekre amire igazából nincs is szükségük!
Pénzéhes keselyűk csoportja!!! -
tildy
nagyúr
Hasonló reklám volt az MD is...
-
watcher
tag
Jogos a sok negatív vélemény, de azt azért el kell ismerni, hogy működik. ezt bizonyítja ez a fórum is. Mert ha már ilyen sokat foglalkoznak valamivel, ennyire fenntartja a figyelmet akkor az igen jó kampány. Mind1, hogy amerikai indián és spanyol hódító bohóckodik pár másodpercig és köze nincs a termékhez, de felkelti a figyelmedet méghozzá elég jól. Nem egy frappáns reklám de roppant hatékony.
-
KovacsUr
addikt
Googlism:
- djuice is telenor’s branded concept for access to the internet through present and future mobile internet platforms
- djuice is the mobile internet portal of telenor mobile
- djuice is a telecom brand offering mobile phone subscriptions
- djuice is a subsidiary of telenor
- djuice is a subscription tailor made for the younger mobile users
- djuice is a mobile internet portal owned by telenor norway which provides wap and text messaging technology to telecomms service providers around the world
- djuice is telenor’s mobile internet portal and their goal is to establish djuice as an international brand
valamint
- djuice is ready to head into the bass strait and across the tasman sea to auckland new zealand
Merthogy emellett egy hajó is :DDD -
_George
senior tag
mi ez? :)))
-
PeliScan
addikt
válasz
TheVeryGuest #58 üzenetére
Én kifejezetten bírnék egy ilyen reklámot. :U
-
Flash (The Original)
tag
A Telenor honalpjáról:
djuice(TM) is Telenor Mobile Communications' mobile Internet venture. djuice(TM) is established as an independent brand and the main portal for the mobile Internet, with content and functionality build around the interface between individual mobility and the Internet. The portal can be personalised by each customer to fit the interests of that unique customer. The goal of djuice.com is to become one of the world's leading mobile Internet portals, known for user-friendly and innovative services. Taking part in the Volvo Ocean Race by sponsoring the boat ''djuice' and working with the skipper, Knut Frostad, is an inherant part of the djuice.com venture.
Szal ennyi a djuice. -
TheVeryGuest
senior tag
''...Ilyen ez a djuice is, meg a szőlő-polifenol, az aktív részecskék, az intelligens molekulák, a mikroszemcsés hidroxi-polivitaminok, a mikrokristályos krém-rúzsok amitől tutajos szád lesz meg a többiek...''
Oszt ha bemész a TESCO-ba te mit veszel meg szivesebben a Sajószögedi Vörös Csillag MGTSz termékét vagy valamék Unilever-t/Henkel-t... A reklámok már régen nem arról szólnak, hogy megpróbálják megmutatni milyen forradalmi az új termék. Inkább csak az agresszív kampányok miatt egyszerűen hozzájuk szoksz. Ott lubickolnak a nappalidban, ismered őket, ők a legjobb barátaid. Akár gyűlölheted is a reklámfilmet, akkor is azt a dobozt fogod levenni a polcról aminek már hallotad a nevét.
Szvsz egy reklámot max úgy lehet elszúrni, ha kis polyhos szőrű nyuszikákat láncfűrészelnének benne ketté tucatszámra. Ennyit a reklámiparról. -
rATdrAgOn
senior tag
Valami pannon gsm-es marhasag lesz ez is. :)
Ui, telenornak (PGSM resztulaj) van detto egy djuice nevu szolgaltatasa... :)
Amugy meg [L]http://www.szanalmas.hu[/L] oszt pont. :DDD -
BlitzKrieg
tag
Ez a Reklám Pszihológia. Később fogják szerintem az üdítőt
megmutatni hogy egyáltalán hogy néz ki. Sztem elég gagyi
ez az indiános ötlet:))))))):U -
tomcs
őstag
hmmm.. 777sms akkor regebben megy. bar az ingyensms marha nagy reklam volt, azt jol csinalta a westel. egy idoben meg volt kis progi is amivel 777smsen keresztul rengeteg smst le7ett kuldeni marha gyorsan. jo jatek volt valakinek a mobiljat windows fontos.txt-vel lefloodolni, en is kaptam :)
-
X-COM
nagyúr
najó, de 777mobil, meg a live elég komoly mobilportál,
igaz a liveon fizetős szinte minden, de 777mobilon nagyon sok minden megtalálható
és itt hírekre/infokra gondolok -
tomcs
őstag
pannon-nak van valami koze a telenor-hoz? mert hollandiaban a telenor nyomja. na szereny kovetkeztetokepessegemet bevetve.. vodafone live-szeruseg varhato, a magyar vodafone (ami mar nem is v.r.a.m.) mogott nem nehez kitalalni ki all. westel talan a t-mobile-vel allhat kapcsolatban de ezt csak gondolom.. valaki fel tudna homalyositani ezeket a gubancokat?
-
X-COM
nagyúr
gondulom a 777, meg a live mintájára valami portál
-
Panther
HÁZIGAZDA
Én azt hittem vmi rádió lesz :) DJ-uice
-
tildy
nagyúr
válasz
Nowhereman #35 üzenetére
Sütike:)Nagyiknak:)
-
twollah
nagyúr
Szerintem a komcsik muve ez is.
-
supercow
őstag
Engem roppantul fel tud idegesíteni az emberek butasága. Hihetetlen számomra, hogy valaki képes pénzt kiadni csengőhangra meg polifónikus micsodákra meg MMS meg képüzenetre. Van a telefonokban gyárilag 50 csengőhang, az miért nem jó? Miért kell 240+ÁFÁért ''rendelni'' valami trendi szolgáltatónál? Mindenki különleges akar lenni, de amikor a népesség több mint fele (pontosabban 50%+1db) már ''különlegessé'' vált, akkor ők lesznek a szürke tömeg, mert ugye többen vannak. És akkor én leszek a különleges, mert gyári csengőhangom van.
Én is szeretnék a többiek ostobaságából meggazdagodni!
Blah. Sok hülye birka. Amiben benne van a ''poli'' meg az ''e-'' meg a ''dídzsély'' az már hűűű de divatos meg szupi. Ilyen ez a djuice is, meg a szőlő-polifenol, az aktív részecskék, az intelligens molekulák, a mikroszemcsés hidroxi-polivitaminok, a mikrokristályos krém-rúzsok amitől tutajos szád lesz meg a többiek.
Egyszer volt egy felmérés az USA-ban, hogy az utca embere szerint be kellene-e tiltani a nátrium-kloridot és a dihidrogén-oxidot, mert azok vegyszerek meg minden. A megkérdezettek 99%-a igennel válaszolt... Besz*rás. -
Agyzuzo
addikt
válasz
Nowhereman #12 üzenetére
Az jó volt. Antigrav. rágó. Ha a djuice az lenne még meg is venném. :D
-
Cefa
senior tag
De ez egy új szolgáltató lesz ki hazánkban?
mert akkor remélem lesz valami változás az árak terén mert angem az érdekelne. -
Ja, és tudod, mi a legszebb az egészben?
Hogy nekem is bee-m van. :DDD
Nagyon sokáig hősiesen ellenálltam a mobilizációs törekvéseknek, aztán egy pillanatnyi megingás, és kész a katasztrófa, kezembe nyomnak egyet.
Tanulság? Ajándék lónak a visszájáról is nézd meg a fogát. :U -
MaUser
addikt
Teljesen egyetértek. Anno amikor kijött a bee Acél(?), aki mindíg írogatja a szerkesztői gondolatokat a pannon világba, írta hogy azt találgatta mindenki mi is lesz majd ez, meg micsoda lázban égett az ország... Szóval útálom ha valami trendi (egyáltalán milyen szó ez? ha meghallom borsódzik tőle a hátam) és agyatlanoknak néznek minket és úgy próbálják eladni... Ugye nem lesz már több ilyen?
Persze hogy lesz, de az ember reménykedik, hátha. -
tomcs
őstag
esetleg
[L]http://www.djuice.no[/L]
mingya megnezem, hatha ertek valamit
logo uaz -
tildy
nagyúr
Nem tudom..Esetleg rá lehetne keresni a külföldi mobiltulajokra)voda, t1, telenor) + djuice....
-
Nowhereman
őstag
Ha jól belegondolok, volt egy ilyen rész a kacsamesékben, amikor hiánycikket csináltak cikk nélkül, aztán már csak a cikket kellet kitalálni...
:DDD
Hiába - no! A mesék tanulságosak és gyakran jobban leírják a valóságot, mint a száraz bonyolult tanulmányok! -
-
tildy
nagyúr
valami mobilos hulyeség.
Hasynáljátok OKOSAN a keresőt. Pl. google:) -
Ha van valami marketingfogás, amit mindennél jobban utálok, akkor ez a hülye titkolódzós - lájfsztájlos beetetés az. Mert ha valamit azzal próbálnak eladni, hogy ez jobb a hagyományosnál, vagy inteligens, vagy bánomisén, az még elmegy. De amikor a leglehetetlenebb dolgokat próbálják eladni azzal, hogy ez a trendi, ettől leszel menő, na az totál ki tud kattantani. :(((
-
azzio
aktív tag
valami ruha lesz...
bár egyesek anno a bee-re is ezt mondták, aztán tarifacsomag lett. de ez szerintem ruha. és kiakasztó a reklámja. viszont az alapján, hogy már az első reklámban kerek perec leszögezik, hogy kell kimondani, el tudom képzeli melyik célcsoportott célozzák vele fejbe... -
Cefa
senior tag
Mi ez vááááááááááááááá
tudom hogy hamarosan kiderül de akkor is váááááááááááááááááá
és megintcsak vááááááááááááááááááá
www.djuice.hu + a tv reklámok.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest