- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
én tényleg nem akarok kötekedni veled, de már észrevettem, hogy neked szinte mindig mindenben ami külsőséggel, megjelenéssel, ápoltsággal kapcsolatos, bajod van.
és ahogy én kivettem a számtalan e témakörben elkövetett írásodból, számomra úgy tűnik leginkább saját magaddal van bajod.
nem csinálsz magaddal semmit, és aki meg csinál magával, az már nem természetes, gáz etc.
pont ezt szúrta ki aesir is, meg mások is. én csöndben maradtam, de komolyan, most szólok, tartok tőle, hogy most megint ez lesz, mint megannyi topicban már -
lapa
veterán
sőt mi több, sztem divot fórumtárs is csak vmi sumák megbízott, a totyik végén levonja majd a tanulságot, hogy ez igazából természetes, a sok ellen-flémelő meg elkullog szőrteleníteni a tangavonalát...
-
Shim
őstag
ha mutatsz nekem szőrnövekedés gátló szert, akkor
előtted. sztem te a szőr-bőr szétmarós veet-re és társaira gondolsz, azok lemarják a szőrt, viszont nem igaz, h egy hónapig ''selymes'' meg mittomén milyen marad a lábad, miután táncikálva lehúztad a szőrt...hamar visszanő. borosta ellen meg sztem felesleges, rajta kell hagyni pár percig, különben meg borotával egy perc alatt lekapod. max nyersz egy napot
amúgy meg, h a témához is hozzászóljak, most, h jön a nyár, én is le fogom szedni a hónaljszőröm, mert nem akarok tömeggyilkos lenni buszon (cloudkill) eddig a legjobb a sima hintőpor volt, jobban bevált, mint a drága deó cuccok, de ez is csak fél napig bírja nálam...
-
tildy
nagyúr
Csak rajta. Ez kb. olyan mitn a hajfestés.
Másnak akarsz látszani, szebbnek jobbnak, mint aki valójában vagy.
Mindegy , te dolgod.
Szvsz semmi baj nem volt a kőkorszakkalNa mindegy.
Sosem fogsz arról meggyőzi, hogy a túlzott igényesség( most tekintsünk el az előbbi hónaljas megszólalásomtól, oké ott legyen borotválva, de máshol ne , szal ez még tartozzon bebel a napi fürdés , fogmosás, borotválkozás, körömvágás, parfüm/deo normál igényesség vonalba ) nem mű dolog. MErt sajnos az. Valószínűleg ha a szőrös mellkas lenne a divat , és az lenne a menő,, még a végén te is használnál oda valami szert
A jövő pedig tényleg itt van, már gyantáztatta pár férfi a karját lábát.
Igen és erre írja a divotos cikk, hogy ezek feminim dolgok. Mert ezeket többnyire nőkön végezték eddig.
NE legyen ilyen, de megnézném szorult helyzetbe (rossz példa de esetleg bekövetkezhet.) mondjuk egy háborúban azzal lennél-e elfoglalva , hoyg jajj szőrös a kezed, vagy a szemöldököd köze?
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
Nem tudom mi ezzel a baj. Egy férfi nem akarhat ''szebb'' lenni? Csak a nők?
Hol itt az egyenlőség??? Mindenkinek szemránckrémet és bőr tangát!!!!
Tényleg borotválkozás helyett arcra próbálta már vki ezeket a spéci szőr növekedés gátló szereket?
[Szerkesztve] -
Club
őstag
Jajj Tildy..
Ezt a borotválkozás dolgot már régebben kiszúrtam, nem szóltam, most viszont mocskosul kijön belőlem.
A szemöldököm szedem-e?
Nem.
Viszont ha a szemöldököm között nő ször, akkor azt igen.
Sajnos fél évente egyszer ki kell.
Nem tehetek róla hogy ilyen a genetikám.
Ettől mű vagyok?
Attól mű vagyok hogy nem hagyom hogy azok a dolgok, amiken én magam szívesen változtatok, mert úgy érzem hogy igenis jobban nézek ki tőle(ami valljuk meg nem hátrány)?
Attól vagyok ''picsás'' mert nem hagyom hogy a hónaljszőrzetemet leszedem mert nem akarok dzsungelt?
Nem akarok bűzleni?
Ezek a ''kis felesleg'', meg ez a ''mű emberek vagytok'', meg ez a ''túl műisesen tökéletesnek akar látszani'' dolog egyszerűen baromság.
Miért?
Ha ti vissza akartok süllyedni a kőkorszakba mert nektek az jó ha valaki úgy néz ki mint egy majom, hát tessék.
Én élve jogommal had próbáljak meg igényes lenni, jobban kinézni amennyire csak tudok.
És igen!
Nekem az igényességhez hozzá tartoznak ezek a dolgok.
NEM a DEO, mert a deo, főleg a hónaljdeo is csak szőrtelen hónaljban elképzelhető számomra..
Kicsit beleborzongok mikor belegondolok hogy a hatalmas hónaljszőrzetbe belekentek ilyen deo-t..
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Ha megtennéd, hogy elolvasod az első hozzászólást... Rengeteg hülyeségtől kímélél meg minket.
-
tildy
nagyúr
-
lapa
veterán
sztem valahol a jólétben kell keresni a gyökereket. ugyanaz fog lezajlani a férfiaknál is, mint a nőknél. 20 év múlva vér ciki lesz szőrös lábbal rohangálni. a nőknél azért történt mindez előbb, mert fontos a megjelenés, szépség mittomén. konsprációs teori hogy az elnevezést a gyantaárusok találták ki a változás / fejlődés gyorsabb elfogadására.
-
tildy
nagyúr
Szemöldököd is szeded?
Szvsz elkorcsosult a világ , ha ezek az értékek számítanak.
Hála égnek engem a párom akkor is szeret, ha nem vagyok midnen pillanatban tökéletes, ha esetleg van rajtam egy kis fleesleg, ha esetleg sebtében csak megfésülködtem azt indultam, ha gyorsan magamra nyomam egy kis parfümöt, akkor is, ha fél nap után izzadtságszagom van, mert egyszerűen eddig tart a tus, meg a napi 3-4 óránkénti deó hatása. stb.
Nem ezek az értékek.
Engem pl. zavar férfiban az ilyen ''tökéletes'' azaz mindenütt megcsinált test látványa. És miért? MErt MŰ.
Club tanulj meg kérlek olvasni. Régen is használtak az emberek deót, és parfümöt, de nem borotválták lábukat, hátukat, karjukat, stb. Normálisan higiénikus ember, normális deóval,napi fürdéssel, borotválatlan hónaljjal sem lesz büdös. Kivéve, az olyanokat, akik a kelleténél jobban izzadnak.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
A honaljborotvalas szerintem abszolut nem hulyeseg, nyaron igen hasznos tud lenni, mikor mar 7-8 ora melo utan a 37-38 fokban 82%-os paratartalom mellet mar rad van rohadva az ing es buzlesz mint a dogkut. Ez ennyibol hasznos.
Viszont a mellkas borotvalast en is ertelmetlennek tartom, az eleg otvar szvsz. -
Club
őstag
Én nem akarok családot.
Miért nem?
Mert nem vagyok olyan típus.
Szerintem ebben semmi rossz nincs.
Vannak dolgok amiket el akarok érni, ebbe nem fér bele egy család.
Majd egy 10-15 év múlva lehet, most semmiképp sem.
Ha más-más lányok ismeretségét keresem, adok magamra, akkor én is ''férfi szingli'' lennék?
Ezt nem tudom.
De szerintem ez semmi más, mindössze élvezni azt amit fiatalon lehet.
60 éves koromban már egész másért fognak szeretni -
divot
veterán
A szingliség nem azt jelenti, hogy ''egy nő igenis céltudatos, önálló, vannak céljai, szép, igényes, ápolt.'' A szingliség ott kezdődik, hogy a nő magányos, aztán a többi a körités. Ezért érdekes számomra ez a metroszexualitás, mert nagyon úgy tűnik, hogy ez lesz a magányos férfiak önfelmentő filozófiája.
-
Club
őstag
Kérdezek tőled valamit:
Te szereted ha egy nő igenis céltudatos, önálló, vannak céljai, szép, igényes, ápolt?
Én konrétan igen!
NAGYON!
És be kell látni: Semmi rossz nincs abban, ha mi pasik is igenis adunk magunkra ahogy tőlünk telik.
Mert ugye azt mindenki szereti ha több lány fordul utána az utcán, vagy ha sok csaj jön oda ismerkedni -
divot
veterán
-
Club
őstag
Iszonyatosan gyűlölöm az ilyen cikkeket.
Hogy miért?
Az a pasi, aki nem úszik az izzadtság bűzben, nem suhogs melegítőben nyomja az utcán, nem szereti az állandó kapcsolatokat, igényes magára túl azon hogy megmosakszik és megborotválkozik az már meleg?
Hát:LOL
Ilyen cikkeket szerintem ilyen monitor mögött bújkáló nyomorult kis gnómok írnak, akik irigykednek azokra az emberekre, akiknek nem okoz problémát az, ha nem a megszokott ''család-modell-t'' követik.
Kérdem én:
Mi a rossz abban ha igenis fontos s parfüm?
Mi a rossz abban ha igenis fontos hogy jól nézz ki?
Mi a rossz abban ha megpróbálod a maximumot kihozni abból aki te vagy?
Ez a cikk kifacsarása annak hogy igenis adnak magukra utóbbi időben egy páran.
Van aki megteheti hogy jobban, van aki nem.
Én szermély szerint igenis szeretem kiválasztani a parfűmömet, a ruháimmal tudok tökölni, mert érdekel hogy jól áll-e rajtam?
Ettől függetlenül nem rúzsozom magam, nem hordok hasirnyát, stb.
De hogy ha valaki nem tompa igénytelen vadparaszt módjára figyel oda magára akkor az miért rossz?
Dögöljek meg ha értem..
Aki ezekre a dolgokra azt mondja hogy ''meterosexuális'', hát...
Most erre mit mondjak?
Amit gondolok?
Azt inkább nem, mert moderálni kéne. -
divot
veterán
Hát ne beszélj.
Faster: én is erre gondolok. De a szingli kategória is úgy indult, hogy a női újságok, stb., aztán mára szociológiai kategáriává vált, komoly kutatások foglalkoznak a témával, ilyesmi.
Na most azt képzeld el, amikor a nők 30%-a szingli, a férfiak 30%-a meg metroszexuális lesz... -
iwu
addikt
oké, hogy a kereskedelmi csatornák ársztják a szemetet, de legalább a phn ne alacsonyodjunk le arra, hogy ilyenről beszélünk!!!
b.z.k-k... -
faster
nagyúr
Bővebben: link
Szerintem csak kidolgoztak a női magazinoknak egy elméletet unatkozó emberek, hogy legyen miről cikket írni, meg ''jelenségetvizsgálni'', meg olyan okos, tűnődő kijelentéseket tenni, hogy ''devajonmiazokasenkinemérti''. -
divot
veterán
''Átalakultak a hagyományos férfi-nő szerepek. Nem egyszerűen közelítettek egymáshoz a típusok, hanem lassacskán össze is mosódnak. Vannak nők, akik a hagyományos szerepeket félretéve határozott, keménykezű, törtető, karrierista szinglik lettek. A férfiak egy része pedig elnőiesedett, rászokott a kozmetikusra, ránctalanító krémekre.
A meteroszexuális életérzés hasonlatos a szingliéhez. A metroszexuális férfi nagyvárosban él (a kifejezés is a metropolisz szóból származik) – legtöbbször – egyedülálló, de folyamatosan keresi az igazit. Hogy aztán minden éjszaka megtaláljon egyet… Hajt a mennyiségre és a minőségre is. Napról napra, folyamatosan újjászületik - a fodrász és a szolárium között.
A metroszexuálisok sokat keresnek – és sokat költenek. Három dologra: kozmetikumokra, divatra és a kedvesükre. Hódításaikban férfias ösztöneik hajtják, de női praktikákkal dolgoznak. Feminin és maszkulin tulajdonságaikat tökéletes harmóniában tartják. Talán ezért is hódítanak olyan könnyedén. Férfiasan reagálnak ha az kell, de érzékenyek és empatikusak úgy, ahogyan azt mi nők szeretjük.
A metroszexuális férfi öltözékét, sőt frizuráját, illatát is gondosan választja ki. Lehet a haja melírozott, összefogott, szélfútta – de mindig tökéletesen áll. Van hidratáló kréme, szemkörnyékre ránctalanító, pakolása pórusösszehúzó. Szemöldökét is rendszeresen formába szedi, rendezi. Imádja az ékszereket, amelyeket gondosan választ ki, hogy azok öltözékével, és természetesen a legújabb divattal összhangban legyenek.
Egy amerikai felmérés szerint jellemzően a reklámszakmában, a médiában vagy a művészetek terén dolgoznak. A társadalomkutató intézet szerint továbbá Európában már a 35 év alatti korosztály negyven százaléka metroszexuálisnak mondható.
Persze ennyire azért nem egységes a kép. Különbséget kell tenni azok között, akik Beckham-hez hasonlóan valóban megengedhetik maguknak ezt az életformát, a hedonizmus és a nárcizmus csúcsát. És vannak a kevésbé szerencsések, akik csak ácsingóznak rá, és külsőségeikben próbálják utánozni a kiváltságosokat. Amit megtehetnek: szolárium, csípőnadrág, hajzselé…
A metroszexuális - a külsőségek ellenére - nem biztos, hogy homoszexuális. Sőt, általában heteroszexuális, illetve biszexuális. Hiszen nem egy magához hasonlót csodál, hanem egész egyszerűen önmagát…''
Eddig az idézet. Na most lehet, hogy én vagyok maradi, de erről teljesen lemaradtam. Próbálok az ismerettségi körömből ilyen metroszexuális arcot előkotorni, de nem ismerek személyesen egyet sem. Egyáltalán létezik ez az egész, vagy csak úgy kitalálódott a méidában? Vagy ez lenne a férfiak válasza a szingliségre? És kis hazánkban vannak metroszexuális hímek (Demszky Gáboron kívül...)?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple TV eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest