Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
batman91
üzenetére
Próbáltam mindent. Youtube-on van trükk, hogy kétszer ugorj a sziklánál majd nézd rá és oda teleportál, de nem működött. A cheatengine-es megoldást meg nekem letiltja a Windows.
Egyszerűen hihetetlen, hogy egy ilyen jellegű hiba a mai napig benne van a programban. Egyedül azzal tudnám megkerülni, hogy ha újraindítom a fejezetet, ami alsó hangon is 3-4 óra gameplay...
-
shotika
őstag
"Én a 25 év pc-s múltammal ilyennel nem találkoztam hogy valaki letölti kipörgeti és megveszi,(azt hittem ez csak urban legend) "
Közelmúltbeli példám, hogy 3 napja el kezdtem az új Tomb Raidert, és mikor eljutottam a gyerekkori részhez, megállítottam és azt mondtam magamban, hogy "na ezt annyira faszán összerakták, hogy ezért most megveszem a játékot, mert megérdemlik", mindezt hajnali 2kor. És még aznap este el is vittem eddig a részig és picit tovább.
-
shotika
őstag
Utána is néztem, az RTX bekapcsolásával (2080TI) gyakorlatilag megfelezi az FPS-t. Ha jól sejtem 4k teszt volt, 70fps/35 fps az átlag teljesítmény egy ilyen konfigurációval: RTX 2080 Ti, 9900K @ 4.7GHz, 64GB Memory, 3200MHz.
A Physx/HairWorks/Tesselation hármasból az utóbbi rángatja meg legjobban a gépet, akár 15 fps különbség is lehet, a HairWorks pár fps, de általában tartja, míg a PhysX gyakorlatilag semennyire. -
shotika
őstag
válasz
SkyTrancer
üzenetére
Köszi a tartalmas visszajelzést!
Jó lenne egy benchmark RTX On/Off-ra is, véleményem szerint maga a feature kb egyenértékű a PureHair-rel, az is szépen lassan csak beszivárgott, mint elfogadott látványelem a választható opciók közé.
A PhysX-et viszont nagyon sajnálom, hogy már nem nagyon szeretik bepakolgatni a játékokba, bár ebben pont, hogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest