Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Power metál inkább

Bár nem feltétlen az én műfajom, azt a barátnőm szereti inkább. Én a Sonata Arcticát elhallgatom, de tőlük is inkább a kevésbé power metálos dalokat
A power metálban a klasszikus heavy metálhoz képest sokkal gyorsabban nyúzzák a gitárokat, és úgy, egyáltalában a dallamvezetése a daloknak sokkal gyorsabb. A témák, amikről énekelnek, azok is eléggé mások, csak nézd meg a szövegeket 
Dj Polc:
Fene tudja, nem hallgatok Black Sabbath-ot. Nem tudok olyan együttest hallgatni, ahol a frontember... nos, hát nem akarok rosszat mondani, de a valóságshow-jából nem olyannak láttam, mint akiben bármit is látnék. Előítélet, rossz, pfujj stb stb... majd belehallgatok pár Black Sabbath számba, kíváncsi vagyok mit is képviselnek. A nagykönyv szerint leginkább doom metal. Sőt, ugye a doom metal megalakulásában nagy szerepük volt. Most meghallgattam egy számot fene tudja. Majd hnap hallgatok többet
Aktív témák
- Crimson Desert
- Mesterséges intelligencia topik
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A power metálban a klasszikus heavy metálhoz képest sokkal gyorsabban nyúzzák a gitárokat, és úgy, egyáltalában a dallamvezetése a daloknak sokkal gyorsabb. A témák, amikről énekelnek, azok is eléggé mások, csak nézd meg a szövegeket