Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MurdR

veterán

válasz Hyperion #11462 üzenetére

Megnézem majd neked, hirtelen nem tudom. :B
    Elvileg minden megvan, de a Bosch szervíz azt mondta itt miklóson, hogy szánjak rá 1órát, vigyem be az összes cuccot, terítsük ki, és meglátjuk, hogy mi hiányzik még belőle. Azt mondta a srác, hogy 15éve szerel be bontott klímát, de még nem találkozott olyan ügyféllel, aki az összes biszb.szt elvitte hozzá, ami a beépítéshez kell.
    Meglátjuk. Ha meggondolom magam, akkor max eladom amit lehet belőle és kész.

Jim: nem, nem klímás, tehát nem kis melóm lesz beszerelni... :D

Sokat gondolkodom rajta, hogy mi legyen vele, mert szeretnék értelmes kereteken belül maradni. Az a klíma még beleférne szerintem a kocsi költségvetésébe, és akkor lesz 700+kopóalkatrészek.

Van egy suzukink is, le akarjuk jövőre azt is cserélni valószínűleg egy kombi Passatra, vagy egy 210es kombira, és akkor az lesz a családi autó, a 124es pedig az én munkábajárós hobbiautóm. :)

Amúgy tegnap bekerültek az ülések és az ajtókárpitok, rettenetesen jól néz most ki a szekér. Ja, meg kicseréltük az első lököst is :D

Idén még megcsináljuk a csomagtérfedelet, meg a szárnyamat lefújjuk mert pattog róla a lakk, és csókolom, mert nyaralni is kell. Jövőre jön a jobb első küszöb és taposó, aztán maradnak a szükséges javítások.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés