- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
ahevesi
újonc
válasz
KillHates #10574 üzenetére
Ez az akku relé vajon szétszedhető? Érdemes kivenni és megpróbálkozni az érintkezők tisztításával, ilyesmivel? Valakinek volt már dolga ezzel? Nekem az eddigi ötletek közül ez tűnik a legvalószínűbb hibaforrásnak. Sajnos nálam messze nem olyan egyértelmű, hogy pár perc alatt visszatér a töltés. Van amikor csak nagyon hosszú idő után, vagy leállításig egyáltalán nem. Szóval abban biztos vagyok, hogy ez így nem a normális működés. Egyébként sem hinném, hogy szabad lenni olyan üzemállapotnak, amikor jár a motor, mégsem tölti az akkut. Szerintem ha indítás után csak néhány perccel jön meg a töltés, akkor az már a kezdődő hiba, ami idővel oda vezet, ahol jelenleg az enyém tart. Az utóbbi másfél évben nálam is előfordult időnként, hogy indulás után röviddel megjelent a hibajelzés, de mivel mindig elmúlt, és semmi következménye nem volt, nem foglalkoztam vele. Aztán az utóbbi 1-2 hónapban fokozatosan romlott a helyzet a jelenlegi állapotig. Persze ezt a feszültség kijelzős trükköt csak tegnap óta ismerem, ezért korábban nem tudtam pontosan megfigyelni, mi történik. A következő napokban gyűjtöm a tapasztalatokat, hátha sikerül még jobban behatárolni a hibát. Nem ismertek Mercédeshez értő autóvillamossági szerelőt Budapesten?
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Spórolós topik
- Mozilla Firefox
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest