Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ahevesi

újonc

válasz KillHates #10574 üzenetére

Ez az akku relé vajon szétszedhető? Érdemes kivenni és megpróbálkozni az érintkezők tisztításával, ilyesmivel? Valakinek volt már dolga ezzel? Nekem az eddigi ötletek közül ez tűnik a legvalószínűbb hibaforrásnak. Sajnos nálam messze nem olyan egyértelmű, hogy pár perc alatt visszatér a töltés. Van amikor csak nagyon hosszú idő után, vagy leállításig egyáltalán nem. Szóval abban biztos vagyok, hogy ez így nem a normális működés. Egyébként sem hinném, hogy szabad lenni olyan üzemállapotnak, amikor jár a motor, mégsem tölti az akkut. Szerintem ha indítás után csak néhány perccel jön meg a töltés, akkor az már a kezdődő hiba, ami idővel oda vezet, ahol jelenleg az enyém tart. Az utóbbi másfél évben nálam is előfordult időnként, hogy indulás után röviddel megjelent a hibajelzés, de mivel mindig elmúlt, és semmi következménye nem volt, nem foglalkoztam vele. Aztán az utóbbi 1-2 hónapban fokozatosan romlott a helyzet a jelenlegi állapotig. Persze ezt a feszültség kijelzős trükköt csak tegnap óta ismerem, ezért korábban nem tudtam pontosan megfigyelni, mi történik. A következő napokban gyűjtöm a tapasztalatokat, hátha sikerül még jobban behatárolni a hibát. Nem ismertek Mercédeshez értő autóvillamossági szerelőt Budapesten?

Új hozzászólás Aktív témák