- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
Hirdetés
Aktív témák
-
tocsa
senior tag
Hi!
Pogacsa wrote:
''coder - üti a kódot, bitvadász. alapvetően kész terv alapján csinálja a dolgát
informatikus - úgy mindenből egy kicsi, alapvetően mérnök. rendszereket tervez.
programozó matematikus - önállőan is képes programozni
programtervező matematikus - na ez az aki tervez''
Namost miután igy tisztáztuk a hierarchiát, hadd áruljam el, hogy a végzettségem ''Mérnök Informatikus'' (BME). Alapvetően mérnök vagyok. Nem vagyok se programozó matematikus, se programtervező matematikus, de képzeld: képes vagyok önállóan is programozni. Ez alatt azt értem, amit szerintem te is. _Én_ vagyok aki _tervezek_, át kell lássam a dolgokat, gondolkodást és kognitív kombinációs készséget igénylő feladatokat is megoldok (úgy vélem).
Csak ennyit gondoltam mondani. Lehet, hogy kicsit túl felszívtam magam, de szerintem egy kicsit magas lovon ülsz. Módosítsd egy kicsit azt a hierarchiát.
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
- Eizo Flexscan EV2450 24" FULL HD LED IPS (1920X1080) HDMI-s káva nélküli prémium monitorok eladóak
- Asztali PC , R7 2700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- M3 iMac 24" Blue! 16GB RAM, 512GB SSD!
- Asztali PC , R5 3600 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 250GB SSD , 1TB HDD
- Samsung PM9E1 (9100 Pro) 2TB NVMe Gen5 SSD! 14000-12500MB/s
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest