- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
tocsa
senior tag
Hi!
Pogacsa wrote:
''coder - üti a kódot, bitvadász. alapvetően kész terv alapján csinálja a dolgát
informatikus - úgy mindenből egy kicsi, alapvetően mérnök. rendszereket tervez.
programozó matematikus - önállőan is képes programozni
programtervező matematikus - na ez az aki tervez''
Namost miután igy tisztáztuk a hierarchiát, hadd áruljam el, hogy a végzettségem ''Mérnök Informatikus'' (BME). Alapvetően mérnök vagyok. Nem vagyok se programozó matematikus, se programtervező matematikus, de képzeld: képes vagyok önállóan is programozni. Ez alatt azt értem, amit szerintem te is. _Én_ vagyok aki _tervezek_, át kell lássam a dolgokat, gondolkodást és kognitív kombinációs készséget igénylő feladatokat is megoldok (úgy vélem).
Csak ennyit gondoltam mondani. Lehet, hogy kicsit túl felszívtam magam, de szerintem egy kicsit magas lovon ülsz. Módosítsd egy kicsit azt a hierarchiát.
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged