Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MC Pite

veterán

OK, köszi, megvárom hátha jön még rá tipp. :R Durván így számoltam amennyiért én is megvenném:
    7k ház (patent állapot, porszűrők, masszív mint állat, jól szellőzik, q..a nagy vga és cpu hűtő elfér benne)
    3k hőmérő+szabályzók,
    6k 4db antec+1db silent eagle + 5V adapter + AMD vízzel vágott rácsok
    5K 5,25ös szellőzés, két kamrás elválasztó, 2UV cső elektronikástúl, kapcsolóstul - utóbbiakból 1-1 plusz darab

10K Liberty 500W (akasztó,szütyű, doboz, összes kábel) meg a SWIF venti meg az UV ragens spirál, meg szívem szerint még egy ötöst kérnék azért a fél napért amikor a harisnyázott kábelekre ezeket feltornáztam :DDD

• MC Pite

veterán

Üdv!

Alábbi cuccot próbálnám beárazni:
    Antec PlusView1000AMG ház, UV csövekkel (plusz tartalék elektronika és kapcsoló), 5,25 hőmérő+4 potis szabályzóval, 4 zöllden világítós Antec venti (4V-on is stabilan indul, molex 5V adaptert adok hozzá), egyedi AMD-s ventirácsok, 5,25os rács ahol a kétkamrássá alakítás után (áttetsző műanyag lap) a táp beszívja a levegőt. A gyári tápkeret miatt fordítva is be lehet szerelni a tápokat.
    Minden tartozéka, doboza megvan természetesen, plusz még két rácsos PCI takaró. Én huszasra gondoltam érte, opcióként +10ért 500as Liberty (venti extra halkra cserélve, minden tartozékával), mert fel vannak a kábelei spirálozva és azokat le nem szedem az tuti. [link1], [link2] Ez kb reális ár, vagy papíron akár többet is érhet?
    :R

Új hozzászólás Aktív témák